És l’hora de fer fora “Monstres i gegants” amb La Fúmiga

Nou senzill amb videoclip d’una de les bandes més en forma del panorama valencià. La Fúmiga repeteix la fórmula d’estrenar cançó acompanyada de videoclip per portar-nos “Monstres i gegants”. Uns monstres i gegants figurats que amenacen la felicitat del dia a dia. Si alguna cosa destaca aquest tema és la seua potent tornada, sense dubte pensada per als directes i fer arrancar al públic a corejar amb força. Sense més preàmbuls ací teniu la peça audiovisual creació d’Icònic i realitzat per Ernest Huart.

El clip està inspirat en una jove estudiant (Elena Peñarrocha) que pren consciència dels drets i llibertats adquirides gràcies a la lluita dels seus avantpassats i de la necessitat d’implicar-se i rebel·lar-se contra eixos “monstres i gegants” que amenacen la seua felicitat. Una història que no pot ser aliena al més actual rerefons polític i que pretén cridar a la mobilització davant propostes que ens retrauen a un passat fosc. El single va ser enregistrat i produït en abril d’aquest any per Mark Dasousa a l’Atomic Studio d’Ondara (la Marina).

Un ska punk festiu i combatiu

Si per alguna cosa es caracteritza La Fúmiga és pel ventall d’estils que treballen, i amb este nou single ho tornen a demostrar. En esta ocasió la banda valenciana ens canta a ritme d’un ska punk amb aires festius. Melodies que es claven al cervell i una lletra simpàtica a la vegada que encoratjadora. La música festiva i optimista de La Fúmiga tracta dels xicotets plaers del dia a dia. Metàfores de les llibertats individuals i col·lectives han sigut o són atacades. Davant esta situació, és el Poble qui «crida, es deixa la vida i mira endavant».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €