À Punt recupera el format de «Valencians al món» i comença per Mèxic

Si hi ha un format televisiu que no falta a cap televisió pública, ja siga a l’estatal o les autonòmiques és el docu-reality que mostra paisans i paisanes vivint a altres parts del món. La televisió valenciana À Punt recupera el format i comença hui a emetre’l amb el títol Valencians al món. La televisió pública farà un recorregut per diferents països i ciutats del món començant per Ciutat de Mèxic. Ací us deixem el tràiler amb el qual estan promocionant el primer capítol del programa.

El capítol s’emetrà a partir de les 22:00 hores i tindrà una periodicitat setmanal. Segons informen, al llarg d’aquesta temporada, es recorreran els cinc continents ensenyant els llocs més emblemàtics de les ciutats i països on viuen alguns valencians i valencianes. A més, coneixerem les històries personals dels i les protagonistes i coneixerem com viuen i com s’han adaptat a les costums de fora. Una vegada finalitzat el primer capítol es reposaran dos antics del vell format emès per Canal 9, quan s’anomenava Valencians pel món.

Valencians al món

Un total de 5 reporters i reporteres acompanyats d’una càmera, parlaran amb professionals d’èxit, amb estudiants i amb persones que un dia es van enamorar i decidiren formar una família en un altre país i en un altra cultura. Recordeu que es podrà veure en directe a través de la televisió d’À Punt, de la web en streaming, i des de l’app. Una vegada emés es podrà veure també a la carta des la web d’À Punt.

Primer capítol: Ciutat de Mèxic

El primer capítol d’aquesta nova aposta d’À Punt estarà centrat en Mèxic. Allí, la reportera Cristina Orts i l’operador de càmera Joan Vinós visitaran les piràmides de Teotihuacán amb Manuel i Carmen, una parella d’enginyers valencians que fa tres anys que viuen a la capital asteca. També descobriran el dia a dia del fotògraf de les estreles de moda Víctor Cucart, i de la cantant de Banyeres de Mariola Erika Albero. L’actriu alacantina Ainhoa García serà, igualment, una de les convidades al programa. Per últim, també descobrirem la història del guionista de televisió Martín Román, un dels creadors de L’Alqueria Blanca, que diàriament s’emet en À Punt.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €