À Punt Apala, el perfil de Twitter que recopila les pífies d’À Punt

Des del passat 17 de març, un perfil de Twitter en valencià va guanyant més i més transcendència. Tal i com les persones que porten el compte confirmen, À Punt Apala és un projecte que va nàixer per a recollir les pífies i els millors moments vists a À Punt. Més o menys un APM? a la valenciana però sense passar per una currada edició. Amb els vídeos de les cagades i els moments divertits en cru, sense filtres. Encara que no és cert del tot, hi ha un tret característic, i és que als vídeos i imatges que seleccionen inclouen una nova mosca. La d’À Punt Apala que és de color turquesa i amb l’accent en groc. Com a principal exemple us deixem la jornada del 28A, la qual va posar a prova a tota la plantilla d’informatius d’À Punt deixant-nos un seguit de moments WTF:

A aquest compte de Twitter podem trobar diferents tipus de pífies. Les podríem classificar en 5 grans modalitats. Estan les pífies tècniques, les pífies humanes, les pífies als rètols, les situacions d’espontaneïtat que proveeixen els i les entrevistades en directe i els moments que ens dedica Carolina Ferre. A continuació vos deixem algunes des les piulades del compte de cada tipus.

Pífies tècniques

Pífies humanes

Pífies als rètols

 Espontaneïtat

Carolina Ferre

À Punt Apala a la tele?

La tasca d’À Punt Apala no ha passat desapercebuda per ningú i animats per la bona acollida, es van animar a presentar el projecte al pitching de l’audiovisual d’À Punt com a programa de zàping. Però malauradament han rebut la negativa i de moment, la televisió pública valenciana no comptarà amb un programa de zàping propi.

Comunicat íntegre

“À Punt Apala” és un projecte que va nàixer per a recollir les pífies i els millors moments vists en À Punt. Fa unes setmanes va sorgir la idea de presentar-lo al Pitching de l’Audiovisual Valencià per poder ser el nou programa de zàping d’À Punt.

Algunes persones que ens heu parlat per privat ens heu donat les gràcies per recollir estos moments, ja que cap programa ho fa actualment en À Punt. I és que quasi totes les cadenes, o grups mediàtics, tenen un programa així. Per tant, vam pensar que seria una bona aposta.

Tot i l’anterior, esta vesprada hem sabut que des de la Universitat Politècnica de València no se’ns ha acceptat la proposta. Respectem la decisió, però evidentment no la compartim. Pensem que l’humor i la paròdia que plantejàvem serien ben rebuts en la cadena.

Este comunicat el fem per vosaltres: tots els que confieu i doneu suport a “À Punt Apala”. Volem posar-vos al corrent de tot per tal d’agrair-vos la vostra rebuda i participació. No patiu que açò no s’acaba. Continuarem endavant. Att. À Punt Apala

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €