Notícies

Arkano demana perdó per la seua col·laboració amb una casa d’apostes

Redacció | 14 maig 2019

«Açò és per a mi la major cagada que he fet a la meua vida. Fruit de fer les coses ràpid, de no pensar, i des d’ací demane perdó a tota la gent que està sofrint aquest càncer que és la proliferació de les cases d’apostes i totes les vides que s’estan destruint.» Arkano demana perdó amb un vídeo a Twitter després de que es fera viral altre vídeo de l’usuari de Twitter Ludópata Rehabilitado en el qual el mencionava. I és que, el raper alacantí va participar a un vídeo promocional d’una casa d’apostes amb dos jugadors del Reial Madrid, fet que va ser altament criticat.

Fins i tot els ZOO  han agraït públicament el missatge d’Arkano amb un tuit.

Ludópata Rehabilitado

Va ser a finals del mes d’abril quan l’usuari Ludópata Rehabilitado, aficionat al rap va publicar el vídeo que podeu veure dalt d’aquestes línies. A ritme de rap conta la seua experiència com a enganxat al joc, i posa sobre la taula tot allò que se sap però costa dir. Com que la publicitat de les cases d’apostes comença a captar a jugadors cada vegada més joves, fins i tot menors. O que joves esportistes els fan campanya de blanqueig cedint la seua imatge. O la proliferació als barris humils i obrers. O eixa falsa sensació de tindre talent davant l’encert un resultat, quan en realitat, és qüestió de sort. O que fins i tot s’arriba a pensar en el suïcidi.

Ludópata Rehabilitado és l’àlies de Santi Caamaño, un jove gallec que s’ha curat de la seua malaltia anomenada ludopatia i ha optat per contar el seu cas i declarar la guerra a les cases d’apostes. Amb 14 anys va començar a jugar al pòquer online i a tot tipus de jocs d’atzar i apostes esportives. Fins a tal punt, que als 22 anys estava completament endeutat i va haver de demanar ajuda. Ara estudia psicologia per tal d’ajudar de forma professional a joves amb els mateixos problemes.

Recordeu, si al veure el vídeo us sentiu identificats o identificades, demaneu ajuda. Demanar ajuda no és cap vergonya. De fet, pots posar-te en contacte amb el propi Santi per les seues xarxes socials.

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Què solucionarà la Llei Valenciana del Joc? Entrevista a Ferran Martínez | Tresdeu.com - 18 març 2020

    […] que més està creixent els últims anys, un 400% en els últims 10 anys. I d’altra banda la publicitat, és a dir, el tema de que es pose de moda apostar. I es veu als anuncis de les televisions […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.