Asian Dub Foundation arredoneixen el cartell d’un ambiciós Iboga 2019

Asian Dub Foundation, reconeguda com una de les millors bandes en viu del món durant la seua llarga i productiva carrera, ha estat confirmada per a l’Iboga Summer Festival 2019. La 7a edició del festival de la platja de Tavernes ha confirmat l’última tanda de confirmacions entre les quals també destaquen els còmics catalans Venga Monjas amb el show Viva la música. Segons asseguren els organitzadors, aquesta edició és la més completa i innovadora que mai s’ha vist. Teniu pensat anar? Doncs romangueu atentes a les xarxes de Tresdeu perquè pròximament farem un sorteig de 2 abonaments!

Iboga Summer 2019

El pròxim mes de juliol, concretament del 24 al 28, tindran lloc més de 200 hores de programació entre els 3 escenaris musicals i la zona cultural. L’Iboga Summer Festival inclou les actuacions de més de 80 bandes, majoritàriament de procedència llunyana. Mentre que una gran festa de l’aigua clausurarà una edició plena d’activitats i compromesa amb el respecte al medi ambient via #IbogaChallenge.

A les bandes ja confirmades (Orishas, La Pegatina, Doctor Prats, Femi Kuti…) cal sumar la mítica banda Asian Dub Foundation, la qual torna al festival que ja va estar al 2015. Amb seua perfecta combinació de ritmes DnB, Hard Jungle i Punk-Rock amb lletres compromeses i militants. Se sumen a aquesta última tanda de confirmacions Karmacadabra, Sara Lugo, Parque el Mechero, Oh My Rita, Gwa Ya, Trigo Sucio, Clownómadas, Allez!, Seikos, DingDong System, Escarlates i Venga Monjas. El duet còmic català d’humor surrealista cantaran en directe els temes dels seus sketchos humorístics com “Almendrero de Doraemon”.

Escenaris Iboga 2019

Iboga 2019 cartellEls gèneres balkan, gypsy, swing, reggae, ska, dub i world music estaran representats en els 3 escenaris musicals. El Main Stage espera les actuacions de grans bandes de primera línia internacional. Per ací passaran artistes internacionals com Orishas, Femi Kut, Natty Bo, els russos Otava Yo, els romanesos Fanfare Ciocarlia o els ja esmentats Asian Dub Foundation. D’àmbit estatal participaran grups i artistes com La Pegatina, Vinila Von Bismarck, Grison Beatbox, Doctor Prats o Mr. Kilombo.

Com a novetat per a aquest any, Iboga Summer Festival incorpora un tercer escenari que se suma al Main Stage i de la Gran Carpa de Circ. Es tracta d’un Dub Corner amb el més destacat del panorama de la cultura dub.

Més que concerts

La zona cultural ofereix una programació paral·lela a la musical, amb tallers d’astronomia, meditació, ball, artesania, sexualitat o sostenibilitat amb #IbogaChallenge. Així mateix, un gran nombre d’activitats es desenvolupen al llarg dels cinc dies de durada. Des de grans batucades, slackline, activitats per a tota la família o una festa de l’aigua com a cloenda del festival, entre d’altres.

Tot això en un extens recinte situat a 1 minut de la platja i que l’Organització de l’Iboga té especial cura. Amb mesos d’antelació es realitza la plantació de gespa natural que, per a aquesta edició, presenta nous elements decoratius. Un gran globus aerostàtic, fonts d’aigua potable, zona d’acampada amb ombra, zones verdes, caravàning, zones infantils i moltes sorpreses. S’espera així l’edició d’Iboga Summer Festival més completa i innovadora.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €