Atupa i Pa Lao d’Orxata colpegen fort al feixisme amb “161”

Atupa torna després d’un any de silenci al panorama musical. I ho fan amb “161”, un tema on aborden l’apogeu de l’extrema dreta a tot arreu i criden a l’alerta i l’organització popular. És una cançó que naix de les experiències personals viscudes i que va cristal·litzar durant les dues darreres manifestacions del 9 d’Octubre a la ciutat València, on el feixisme va fer acte de presència, d’impunitat i de desacomplexament. Per al tema han comptat amb Pa Lao d’Orxata i #RàdioMacramé, qui no publicava res des de 2014. Ací teniu el tema que ha fet augmentar les ganes d’Orxata, més si cap.

Atupa comença ara una nova etapa musical en la qual les produccions estan a càrrec de la banda, que ha incorporat al nou membre Zelphantom per a aquesta tasca i la de DJ. És el primer single del disc que estan preparant i que vora la llum a la tardor del 2019. El clip ha estat creat per la productora audiovisual Contraplà, partint d’un guió del grup. És la segona vegada que el grup col·labora amb aquest estudi de Montcada després de “Tu mateix” (2018). Aquest videoclip és un reconeixement a totes les víctimes de la intolerància, del feixisme i dels abusos policials.

“161” correspon a un codi emprat per grups antifeixistes, on cada xifra correspon a l’ordre de les lletres de l’alfabet. És a dir 161=AFA=Anti Fascist Action.

Gira 2019

Amb més de dos-cents concerts a les seves esquenes Atupa estarà aquest estiu en els festivals i sales més combatives del país, amb un directe extraordinari i una comunitat de seguidors molt actius a xarxes socials, Atupa esdevé un grup de referència i amplia la seua influència sobre els grups joves que a hores d’ara juguen amb el rap, dancehall, trap i els ritmes llatins.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €