Arranca el concurs de bandes d’un Iboga que va prenent forma

El ja tradicional concurs de bandes de l’Iboga Summer Festival (amb aquesta 6 edicions) ha arrancat. Fins al pròxim 15 de juny pots inscriure la teua banda emplenant un senzill formulari i la teua banda figurarà en la web del festival on els i les usuàries podran escoltar els temes i votar per la teua banda. Els tres grups amb més vots tocaran al del festival de Tavernes de la Valldigna i es repartiran premis en metàl·lic i abonaments per al festival. Dos grups amb respresentació valenciana ja s’han apuntat: Albuferians i Mascarats.

Consideracions del concurs

  • Concurs de bandes Iboga 2019L’estil ha d’atenir-se a les següents opcions: Balkan, Gypsy, Klezmer, Swing, ElectroSwing, Ska, Ska-Reggae, Ska-Jazz o altres estils que estiguen influenciats per alguns d’ells.
  • El concurs és d’àmbit internacional, sent 16 anys l’edat mínima permesa per participar-hi.
  • Es presentaran fins a tres temes per grup per al concurs. Els participants podran fer-ho amb temes propis o versions.
  • Els tres grups que més vots acumulen s’enfrontaran en una gran final a l’Iboga Summer festival 2019.
  • La decisió del jurat, que estarà compost per músics, es farà públic in situ al festival.

Premis

  • Primer premi: 1.000 € en metàl·lic, abonaments amb càmping per als integrants de la banda i un lloc per actuar en el gran escenari de Iboga Summer Festival.
  • Segon premi: 300 € en metàl·lic i abonaments amb càmping per als integrants de la banda.
  • Tercer premi: 100 € en tokens per al festival i abonaments amb campig per als integrants de la banda

Iboga Summer Festival 2019

Les últimes confirmacions de l’Iboga, allà pel mes de febrer, anunciaven importants novetats al line-up del cartell. Com per exemple, la presència al festival del nigerià Femi Kuti amb la seua banda The Positive Force i el mític trio raper originari de Cuba, Orishas. També es confirmava la presència de l’aclamada banda La Pegatina, encara que falta saber com seran rebuts degut a la polèmica sorgida al voltant d’Eurovision.

Tots aquests noms se sumen als ja confirmats Fanfare Ciocarlia, Dubioza Kolektiv, Doctor Prats, The Toasters, Mr. Kilombo, Hoffmaestro, Ska’n’Ska, Vinila Von Bismarck i Grison Beatbox entre d’altres. I segons conten, encara queda una extensa llista de bandes per anunciar.

El festival, que tindrà lloc del 24 al 28 de juliol a la platja de Tavernes de la Valldigna, té a la venda els abonaments a partir de 51 euros fins el 5 de juny.

*Foto de portada extreta del Facebook d’Iboga

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €