Les de l’hoquei, pinta bé la nova sèrie de TV3 amb banda sonora valenciana

Passat dilluns encara amb la ressaca electoral present, la TV3 estrenava una nova sèrie. Les de l’hoquei ens conta la història de set joves jugadores d’hoquei que es veuen en l’obligació de lluitar perquè no desaparega la secció femenina del seu club. Paral·lelament, també se’ns conta la història de les xiques fora de la pista, i de les seues relacions afectives i familiars. A més, al primer capítol ja hem pogut escoltar banda sonora valenciana amb  “Dones” de Tesa i “Hui la liem” d’Auxili, en diferents moments del capítol. Ací podeu veure el tràiler, i prement aquest enllaç el primer capítol íntegre.

Sèrie transmèdia

Les de l’hoquei no es limita sols a emetre’s un capítol cada dilluns a les 21:55. A la web oficial de la sèrie podem veure com cada una de les protagonistes té el seu Instagram. Les actrius ja estan fent Instagram Live per poder parlar sobre els seus papers a la sèrie i també sobre qüestions personals. A més, també tenen un canal de Telegram al qual pot accedir qualsevol i veure les converses i fotos que comparteixen les integrants de l’equip.

Les de l'hoquei

Que prenga bona nota la direcció d’À Punt perquè pensem que les produccions d’una televisió pública deuen d’anar per aquesta via. A banda d’un intensiu ús de les noves tecnologies, Les de l’hoquei és una sèrie necessària. És una sèrie emesa en prime time, protagonitzada per dones joves, en clau feminista, reivindicativa, amb música autòctona lligada a la trama, bilingüisme, conviuen diferents generacions, diversitat afectiva i sexual… I un llarg etcètera que segur anirem descobrint amb el pas dels capítols.

Campanya viral

Possiblement ja estaves al corrent d’aquesta sèrie i ni tan sols ho sabies. I és que a principis d’abril van encetar una campanya viral com si fos un equip real d’hoquei i amb la complicitat de TV3 van compartir el vídeo viral que fan a la trama de la sèrie. Ací teniu com el programa Tot es mou va col·laborar activament compartint el vídeo perquè augmentara la seua viralitat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €