Pops Marítims 2019, 6 presentacions i una tornada inesperada

La primera edició del Pops Marítims ens va permetre acostar a València el fenomen Rosalia i la parella artística que formen Maria Arnal i Marcel Bagés. La segona va consolidar el festival com un espai destinat per a les altres músiques, transportant-nos al món de Dorian Wood, Pony Bravo o Anari.

El 17 i 18 de maig de 2019 arriba a La Mutant de València una nova edició del Pops Marítims. Aquesta 3a edició trenca amb la fragilitat i intangibilitat del món, com la realitat. Ens acostar a la cruesa de les propostes més vibrants del panorama de les músiques indispensables. En resum 6 presentacions i una tornada inesperada. Podeu comprar els abonaments per 10 euros o les entrades d’un dia per 6€ prement aquest enllaç.

Horaris

Horaris Pops Marítms 2019

Aquest divendres s’inicia el Pops Marítims amb Donallop, María José Llergo i 121 dB. María José Llergo, acompanyada a les 6 cordes per Marc López, presentarà el seu art amb certesa i delicadesa. També Donallop, una banda de dream pop sense precedents a l’escena estatal que ens recorden a The XX, Lana del Rey, Cigarettes after sex o Beach House. La sorpresa d’enguany al Pops Marítims la dona 121dB. L’extingida banda de València, que torna per reconéixer-se en aquesta època, 6 anys després del seu comiat.

El dissabte, l’espai d’arts vives La Mutant de València acollirà la presentació del que serà el segon llarg d’Enric Montefusco després que Standstill anunciaren una aturada indefinida. El duet donostiarra Niña Coyote eta Chico Tornado torna a València per presentar el que serà el nou llarga durada Aitzstar (2019). Altres que passaran pel Pops Marítims són Las Víctimas Civiles, per presentar-nos el seu últim treball El auge de la extrema pereza (2019), que veurà la llum aquest març. Tancara la nit Baiuca que es presenta per primera vegada a València amb un projecte experimental de música tradicional galega. El dissabte, entre actuacions escoltarem les sessions de Bemol Inquieta Sound.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €