Estrenem en exclusiva ‘Tu em vols blanca’, nou videoclip de Sis Veus

Estrenem en exclusiva el primer videoclip del nou treball de Sis Veus. Les valencianes es troben en plena gira de presentació del seu segon disc, Els dies i les dones, del qual han escollit la cançó “Tu em vols blanca”, per il·lustrar-la amb un videoclip. Es tracta d’un tema que denuncia la violència física i psicològica exercida sobre les dones. No espereu més i premeu el play.

Tu em vols blanca

El tema triat per al primer videoclip és el bolero “Tu em vols blanca”, una composició de Maribel Crespo amb lletra d’Eva Dénia. La cançó ―com el poema d’Alfonsina Storni en el qual s’inspira, “Tú me quieres blanca”― denuncia la violència física i psicològica exercida sobre les dones. L’autora dels versos que encapçalen la cançó és Lola Andrés.

El videoclip és una idea de Marina Dénia i Jose Montolio, que també s’han fet càrrec de la producció, la realització i el muntatge. Al vídeo, ple de referències visuals poètiques, cobra una especial importància la ballarina i coreògrafa Lucía Martín i un lliri blanc.

Els dies i les dones

Els dies i les dones (Autoeditat, 2018) és el segon treball de Sis Veus. En ell tornen a indagar en l’enorme patrimoni musical valencià d’rrel popular: batre, seguidilla, jota, bressol, havanera, malaguenya, bolero, romanç… Cada gènere al servei d’un moment diferent del cicle de la vida, on la dona és protagonista. Peces tradicionals amb lletres i arranjaments nous, però també composicions pròpies d’inspiració tradicional, com és el cas del bolero “Tu em vols blanca”. La poeta Lola Andrés ha escrit els poemes que entrellacen les cançons.

La producció del disc ha estat a càrrec de Carles Dénia (qui també ha gravat cordes, percussions i veus). Tesa Crespo ha fet les il·lustracions i el disseny gràfic. A més, hi han algunes col·laboracions de luxe, com ara Vicent Torrent, ànima màter d’Al Tall, i els músics Vicent Carrasco i Pep “Mama”. El grup Sis Veus està format per la cantant i guitarrista Eva Dénia, la violoncel·lista Merxe Martínez, la multi-instrumentista Maribel Crespo i les cantaores Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado i Patxi Ferrer.

Sis Veus Tu em vols blanca

Sis Veus

Gira

La gira de presentació del nou espectacle, Els dies i les dones, que va arrancar el passat mes de novembre a Gandia, continua al llarg d’aquest 2019. El pròxim 4 de maig actuaran al Centre Cultural d’Alcàsser, a les 20:00 hores. Les entrades es podran adquirir, mitja hora abans que comence l’actuació (19:30) , al mateix Centre Cultural a un preu de 3€.

Alcàsser Sis Veus

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €