Concert debades de Zoo i La Fúmiga a les festes de Vila-real

Si no eres de Vila-real ja estàs telefonant a la teua amiga o amic vila-realenc per reservar un matalàs a sa casa. Aquest divendres 10 de maig, en el marc de la Fira i Festes de Sant Pasqual tocaran gratuïtament Zoo i La Fúmiga. Aquest serà el primer concert de 9 en total, el qual iniciarà el cicle de la festivitat de la localitat vila-realenca. A més, paral·lelament, el Casal Popular de Vila-real realitzarà un seguit d’activitats alternatives. Tal i com us vam contar fa uns dies, Zoo anunciava que el 2020 agafarien un descans. Així que la cita d’aquest divendres serà una de les poques ocasions (si no és l’única) de veure’ls gratuïtament en directe. Ací us deixem el vídeo promocional de l’últim bolo de la Gira 2k19.

Festes Alternatives Vila-realEl concert tindrà lloc a la Plaça Major de Vila-real a partir de les 23:30 hores en el que serà una nova edició de la nit de Rock per la llengua. A més, a altre lloc de la ciutat, abans, durant i després del concert DJ Macondo estarà punxant al Casal Popular de Vila-real. El centre social assembleari i autogestionat de Vila-real organitza un any més les Festes Alternatives de Vila-real amb una agenda repleta d’activitats alternatives a l’agenda oficial. A les 19:00 serà l’Encetà dels Barrils, i des de les 20:00 fins que el cos aguante, Macondo estarà punxant i instal·larà una paradeta de marxandatge. La resta d’activitats per als conseqüents dies la podeu consultar a la imatge de la dreta.

Concerts Festes de Sant Pasqual

Concerts Sant Pasqual Vila-real 2019Pel que fa als concerts oficials organitzats per la Junta de Festes de Vila-real (tots d’accés lliure) en destacaríem tres més. El divendres 17 des de les 18:00, al pati del Col·legi Escultor Ortells tindrà lloc el BeerRock Fest amb cervesa artesana i menjar casolà. Actuaran Enfields, Ruth Baker Band, El Chamuyo i La Malavida. El mateix dia però ja a les 00:00 al Recinte de la Marxa tindrà lloc un nou concert amb Hamlet i Killus. Per finalitzar el dissabte 18 de maig, serà el torn de la banda indie madrilenya Miss Caffeina, a la Plaça Major a partir de les 00:00 h.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €