Arriba ‘Favorits’, la primera coproducció d’À Punt, TV3 i IB3

La televisió d’À Punt estrena aquest diumenge, 16 de juny, Favorits. Un programa que explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereixen el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. És el primer programa d’entreteniment coproduït per À Punt Mèdia amb TV3 i IB3.

A Favorits, els protagonistes són les persones: l’internet de les persones enfront de l’internet de les coses i, sempre, buscant sorprendre l’espectador. En cada capítol es fa una selecció dels continguts més xocants sorgits d’internet. Hi descobrirem gent extraordinària com personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials. També les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes. Tot plegat serà part essencial de cada emissió i una fórmula per a convertir el programa en un espectacle visual.

Cada capítol de Favorits (#FavoritsÀPunt) té una durada d’uns 25 minuts, dividits en històries d’uns dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces (una per territori: Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears) d’uns tres minuts de  durada relativa al sector d’innovació local.

Primer capítol

El primer capítol s’emetrà el diumenge 16 a les 21:15 hores. S’explicarà un invent per a lluitar contra la malaltia d’Alzheimer a pedalades. “Robots enfadats” és l’inspirador cas d’una jove americana que va perdre un braç en un accident i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. A més, el programa inclourà el cas d’un científic que està descobrint la personalitat dels peixos. També es veurà el treball dels joves valencians que ajuden a fer el tren més ràpid del món i com un poble ressorgeix amb els grafits.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta a través del lloc web d’À Punt i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €