Perxitaa et llança un repte des d’À Punt Directe

El youtuber valencià Jaume Cremades, més conegut com Perxitaa, va visitar el dimarts À Punt Directe per donar la seua primera entrevista en valencià. El de Catarroja va repassar els aspectes més curiosos i, potser, desconeguts de ser youtuber, com per exemple la privacitat a xarxes o la gestió econòmica.

Per als que no el conegueren, abans de l’entrevista de Carolina Ferre al youtuber, es va reproduir un vídeo introductori per mostrar què és exactament el que fa. Jaume Cremades explica la seua professió com la de crear contingut en YouTube. Principalment el seu contingut es basa en vídeos de videojocs, on gasta bromes i trolleja als seus rivals, encara que també fa reptes i challenges amb altres youtubers molt coneguts com per exemple AuronPlay.

Ja durant l’entrevista amb Carolina Ferre, Perxitaa mostra la placa que certifica que té més d’un milió de seguidors, i és que actualment compta amb 1.7 milions de subscriptors. Relacionat amb açò, el youtuber se sincera i admet que de vegades és complicat estar exposat davant de tanta gent, però reconeix que li encanta tindre contacte amb els seus subscriptors.

Inicis i futur

Jaume Cremades no volia ser youtuber, almenys quan va començar a pujar vídeos al web, la seua intenció no era, ni molt menys la de fer-se famós ni guanyar diners. El youtuber conta a l’entrevista que quan feia els primers vídeos canviava la seua veu perquè ningú la poguera reconéixer i, per descomptat, no ensenyava la seua cara.

Cap familiar ni amic sabien que Jaume feia vídeos per pujar-los a Internet, i no li ho va contar a ningú fins que va començar a tenir ingressos. Originalment, els vídeos els compartia amb els seus amics d’Internet i prou, sense imaginar que algun dia la seua afició es convertiria en el seu treball.

El de Catarroja reconeixia a l’entrevista que hui dia és autònom i pot viure dels ingressos que genera a través de YouTube, i creu que si la televisió i els youtubers treballaren més units, es podria crear contingut més interessant per a tot el món. De fet, Perxitaa confessa que el que més li agrada de la plataforma web és que pots elegir el contingut que vullgues per veure’l quan tu vullgues. Això si, el youtuber enveja les ferramentes que té la televisió, com per exemple els platós, per fer el contingut més atractiu i de major qualitat.

Repte de Perxitaa

Quan apareix Nerea Sanfe a l’entrevista es parla de dos temes: la porqueta que Perxitaa té com a mascota, i els challenges i reptes que el youtuber fa al seu canal.

Menjar-se una llima, esclafar-se un ou al front, i moltes altres bogeries fa el de Catarroja als seus vídeos, però Nerea Sanfe posa a prova al youtuber amb un repte que ell mateix va llançar a les seues xarxes. Eres capaç de creuar les cames posant una per damunt de l’altra? Carolina Ferre i Nerea Sanfe no van ser capaces, però van llançar el repte a tota l’audiència per comprovar si eren les úniques que no podien fer-ho.

Podeu vore l’entrevista completa fent click ací.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €