Viu amb la Universitat d’Alacant la presentació del Festiu 2019

El pròxim dimecres 19 de juny Alacant acollirà la presentació del Festiu 2019. La Seu Universitària de la Universitat d’Alacant serà el lloc on a partir de les 19:30 es presentarà també l’edició 2019 del CD de La Gira (Vol. 13), el concert Fesfoc de Fogueres de Sant Joan, i el festival Feslloc. Una quàdruple presentació que a més serà, punt de trobada amb músics pertanyents a les bandes El Diluvi, Mugroman i Inèrcia.

Fa dos setmanes que la guia dels festivals valencians, recorre de sud a nord la geografia valenciana, i la Universitat d’Alacant hi col·labora en la seua difusió pel campus entre els seus estudiants. Posteriorment, a partir de les 23:30 h, hi haurà una festa al pub Marearock amb les actuacions de: Karlos-K DJ i PD Moniato. S’hi repartiran discs de La Gira i exemplars del Festiu entre la gent que s’anime a assistir.

Programació

Cartell Presentació Festiu La Gira Universitat AlacantEl Servei de Llengües comença amb aquesta completa jornada de presentacions la campanya de matrícula a les assignatures en valencià del curs 2019-20.

Hi haurà una primera taula en què participaran:

  • Carlos Cabello, d’Escola Valenciana, presentant el disc de música en valencià (La Gira) i el Feslloc.
  • Ismael Vicedo, de La Cívica, que parlarà del Fesfoc, el concert de Fogueres.
  • Òscar Piera, de Tresdeu, que oferirià la presentació del Festiu 2019.
  • Ferran Isabel, de la Universitat d’Alacant, que col·labora en tots aquests projectes.

En acabat, pujaran a la taula membres dels grups de música, que conversaran entre ells i amb el Voluntariat lingüístic de la Universitat d’Alacant i la resta del públic:

  • El Diluvi (Castalla – Onil), que farà concert al Feslloc.
  • Mugroman (Xixona), que actua al Fesfoc.
  • Inèrcia (Alfafara i Banyeres de Mariola), que apareix al CD de La Gira.

Matricula’t en llengües a la UA

La Universitat d’Alacant comença així la campanya de matrícula en què informa de l’oferta d’assignatures en valencià i anglès del curs 2019-20 i anima l’alumnat a matricular-se a les més de 500 assignatures de grau en valencià i altres llengües.

CD de La Gira. El disc de la música en valencià vol. XIII

La Gira és el projecte musical que Escola Valenciana Federació d’Associacions per la Llengua va crear l’any 2006 amb l’objectiu de promoure, arreu del nostre territori, el treball dels músics i cantants que empren el valencià en les seues creacions musicals. Alhora, l’entitat cívica pretenia impulsar la creació d’un circuit musical estable amb infraestructures de qualitat.

Entre les novetats discogràfiques de cada any complit es fa una tria per part dels responsables del projecte de la Gira d’Escola Valenciana (concerts en directe de música en valencià ) intentant que hi haja una representació de tots els estils musicals. També s’intenta aportar una visió de gènere donant suport a la presència femenina al disc. Ací pots escoltar i descarregar la recopilació del volum XIII.

Fesfoc. Concert de Fogueres

Fesfoc Alacant 2019 La Gira Concert de Fogueres

El concert Fesfoc de Fogueres , organitzat per Escola Valenciana, ha tingut el suport de la Universitat d’Alacant des del començament en 2008, que hi va haver un primer concert amb Obrint Pas i Aspencat al passeig de Ramiro.

En aquesta edició, el concert tindrà lloc diumenge 23 de juny, a les 22.00 h, a la plaça del Carme, a Alacant. Hi actuaran els grups Escarlates, Mugroman i Ebri Knight .

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €