L’estiu a À Punt: programes venen i altres se’n van

Ja queda poc perquè arribe l’estiu, i canviem d’estació i també de programació a la televisió pública valenciana. Hi haurà novetats, canvis als programes que ja coneixem, i comiats. À Punt aposta per donar més protagonisme a la ràdio però, per exemple, a la televisió no s’oblida del contingut per als més menuts.

Televisió

L’estiu porta novetats a la programació de la televisió d’À Punt. Cantant al cotxe és un dels nous programes que podrem veure, on Carme Juan conduïx per tot el País Valencià mentre els concursants, que van de copilot, fan diverses proves musicals. Tot un espectacle. Per aquesta temporada, s’ha apostat també per una coproducció amb TV3 i IB3 anomenada Favorits, un programa sobre noves tecnologies i Internet.

Cantant al cotxe

La presentadora Carme Juan (dreta), amb una concursant

Per als amants del cinema arriba Terres de cinema, una sèrie documental de 13 capítols sobre sèries i pel·lícules famoses que s’han rodat al País Valencià. A més, també s’estrenarà Els Mosqueters, la sèrie familiar de la BBC.

A part de les noves incorporacions, es continuaran emetent amb normalitat els programes À Punt directe, Trau la llengua, Assumptes Interns, L’Alqueria Blanca, Valencians al món i Cartes en joc. Tenint en compte que els més menuts estaran de vacances, la programació infantil matinal s’ampliarà.

Ràdio

La ràdio cobra importància amb l’arribada de l’estiu, i és que a partir d’ara tots els continguts es podran veure en streaming al web. També hi ha estrenes a aquesta plataforma, com Gabinet de curiositats i Col·lecció de vinils.

El programa musical Territori Sonor passarà a dir-se Territori d’estiu i segons s’ha publicat al Levante EMV, ja no comptarà amb la seua presentadora habitual, Amàlia Garrigós, i el seu equip.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €