5 integrants de La Raíz funden una nova banda: Nativa

Nativa és el nou projecte dels membres de La Raíz: Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa. Aquest nou projecte naix després de l’aturada indefinida de la banda el passat novembre de 2018. Nativa presentarà aquest estiu el seu primer single i videoclip “Rua Na Selva”; i a partir de la tardor donarà lloc l’inici de la gira de presentació del seu àlbum debut.

Així ho anunciava al seu Facebook personal Edu Soldevilla, amb aquest vídeo de presentació. D’aquest mode, els antics membres de La Raíz, anuncien que des de l’amistat que els uneix torna a nàixer un nou projecte amb el qual somiar. També els desperta molta il·lusió tornar als escenaris i compartir-ho tot amb la gent que vulga acompanyar Nativa.

Tot aquesta il·lusió i ganes podran sentir-se a partir del 26 de juliol, data en què la banda estrena el seu primer videoclip: “Rua Na Selva”. Per a més informació podeu visitar la seua pàgina oficial i els seus perfils a les xarxes socials.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €