Horaris i tot el que necessites saber del Pirata Rock 2019

Aquest cap de setmana, concretament el 18,19 i 20 se celebra la tercera edició del Pirata Rock al polígon Benieto de Gandia (la Safor). Després del gran canvi que va haver-hi de la primera edició a la segona, el públic assistent al festival no esperaran menys d’aquesta, i l’organització així està intentant que siga, augmentant a 3 el nombre d’escenaris. Us deixem l’aftermovie de l’edició de l’any passat per fer-vos una idea del que us trobareu.

Horaris Pirata Rock 2019

El dimecres 17 a les 12:00 del migdia obrirà la zona d’acampada. L’obertura de portes de cada dia de festival, és a dir, dijous 18, divendres 19 i dissabte 20 serà a les 19:00. Els horaris de les actuacions de tots els grups durant els tres dies serà el següent (Et recomanem descarregar la imatge per veure millor els noms dels grups i els horaris). Important, les actuacions dels escenaris Negrita i Poliakov mai se solaparan, però sí que ho faran amb les de l’escenari Trasmediterránea.

Horaris Pirata Rock 2019

Cartell Pirata Rock 2019

Cartell per dies Pirata Rock 2019Com podeu veure a la imatge, el cartell d’enguany és d’allò més eclèctic. Podrem veure a Lola Índigo, el grup de una de les exconcursants de Operación Triunfo 2018 que ho està petant, el mític grup de rock Berri Txarrak que s’acomiaden dels escenaris, la internacional Nathy Peluso, Dorian amb el seu indie-rock, Talco i el seu puck-rock italià o Smoking Souls, per posar un exemple de rock en valencià, entre d’altres.

Serveis i informació Pirata Rock 2019

A 700 metres del recinte de concerts se situa el càmping, una zona habilitada per acampar que oferirà serveis com un mini-market, per si a algú se li oblida alguna de les coses bàsiques que dur a un festival. També llocs per comprar menjar, zona de recàrrega de mòbils i, fins i tot, un llac per combatre la calor.

Durant les vesprades s’organitzen activitats com batucades, xarangues, DJs o tallers per entretenir als que no volen anar a la platja i decideixen quedar-se al festival. Tot i que el recinte no està situat a vora mar, el festival oferix un servei d’autobús per poder anar a refrescar-se.

*Foto de portada extreta del Facebook del Pirata Rock

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €