Iboga Open Party, la connexió balcànica-valenciana

L’esperit Iboga arriba el proper dissabte 5 d’octubre a la Sala Repvblicca de Mislata. Iboga Open Party és un nou concepte, però amb les mateixes premisses que el ja consagrat festival de Tavernes de la Valldigna, on la varietat d’estils és la protagonista. 12 hores d’actuacions amb les bandes Russkaja, Vandal, La Trocamba Matanusca, Las Hijas de la Cumbia, Balkan Bomba, La Otra, Són d’Ací i X-Fanekaes.

Iboga Open PartyEl plat fort de l’Open Iboga Party serà el concert de la banda Russkaja. La banda austríaca ha estès per tot el món el seu so Turbo-Polka, i aquesta serà l’última oportunitat de gaudir-los enguany prop de casa. Un altre dels protagonistes serà Vandal, qui posarà la nota raggatek a un dia molt complet. Aquest productor musical  anglès tancarà la nit amb una energia inèdita i una connexió amb el públic més que especial.

Després de Russkaja, X-Fanekaes farà suar a l’audiència amb el seu punk-folk acompanyat de violí i acordió. La Trocamba Matanusca revolucionarà la pista com en cada festival que xafa amb el seus frenètics ritmes balcànics. Això just després de que els Balkam Bomba hagen escalfat ben bé el personal amb el balkan-ska. El festival l’obrirà La Otra, esperit de cantautora compromesa i crítica però en format banda. Li seguiran Las Hijas de la Cumbia, les selectores valencianes de la millor cúmbia imaginable. Maca i Ale donaran pas al latin i salsa de Son d’Ací i al mestissatge sonor amb inspiració de la música de carrer de Rupatrupa. Entrades disponibles prement ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €