Mafalda compleix 10 anys i ho celebra amb “X” plena de ràbia i gratitud

Mafalda compleixen 10 anys als escenaris. Una dècada que els ha portat dels entarimats més humils a emplenar sales i participar en grans festivals multitudinaris. Per commemorar aquesta tan significativa efemèride han volgut llançar el videoclip del nou single “X”. A més, la banda viatjarà a fer dos concerts especials a Sud-amèrica i en tornar celebraran dos grans concerts d’aniversari a la Moon de València. Una vegada esgotades les entrades per al concert del dia 29, han habilitat una altra data a València, el dijous 28, i Tresdeu sorteja 2 entrades individuals per a aquesta nova data. Participa al sorteig que tenim a Instagram. Ací us deixem el videoclip:

La banda ens transmet, amb les seues pròpies paraules, el que significa aquesta cançó tan especial:

Quan ens vam asseure a parlar sobre com i què volíem fer per celebrar els nostres deu anys als escenaris, la conclusió va ser fàcil: volíem fer música, és el que sabem fer i és el perquè estem ací.

Quan vam decidir que volíem fer música i ens preguntem quin tipus de cançó volíem compondre, va ser encara més fàcil: volíem fluir i treballar sense pressions, vam voler fer una cançó sincera. Però va arribar el moment de la lletra, del “perquè”. Llavors va ser quan realment va nàixer “X”, ja que aquests deu anys no tracten tant de nosaltres fent cançons i cantant-les en escenaris, sinó de vosaltres donant suport a cada disc, ballant i cantant en cada concert, ajudant-nos a créixer amb cada crítica i donant força a aquest projecte que tantes alegries ens ha donat.

Hui, veu la llum una nova cançó de Mafalda que pretén sobretot donar les gràcies. GRÀCIES per tots aquests anys, tractarem de recompensar amb tota la música rabiosa i intransigent possible. De part de tota Mafalda.”

Pròximes dates de MAFALDA:

  • Dissabte 28 setembre: Zalla (Biscaia)
  • Dissabte 5 octubre: Madrid Salvaje
  • Dijous 24 octubre: Sala Hangar, Burgos
  • Dijous 31 octubre: Pintor Rock, el Morell (Tarragona)
  • Divendres 8 novembre: El Teatrito, Buenos Aires (ARGENTINA)
  • Dijous 14 novembre: Sala Metrónomo, Santiago de Xile (XILE)
  • Dijous 28 novembre: Sala Moon, València. Entrades disponibles
  • Divendres 29 novembre: Sala Moon, València. Entrades esgotades

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €