Niño de Elche presenta ‘Colombiana’ a Moon València

El pròxim 4 d’octubre, Niño de Elche presenta Colombiana a Moon València. A partir de les 21:00 hores la sala situada al carrer Sant Vicent de València el concert de l’artista que no deixa indiferent ningú. Ja estan les entrades a la venda amb un preu especial de llançament.

Tot el flamenc és un cant d’anada i tornada. No només guajires o milongues, també la soleá i la seguiriya. Romanços, cabals, peteneres i pregons en l’ample Carib afro-andalús. I el fandango, és clar. Aquest viatge és el mateix que van fer el sucre, el cafè, el cacau, el rom de canya i també la cocaïna, l’ayahuasca o l’LSD. Aquest viatge es va anar interrompent, entre 1810 i 1898 es va anar desaccelerant aquesta relació i va sortir el flamenc, tal com el coneixem avui dia.

A Colombiana el que fa Niño de Elche és intentar donar continuïtat a aquesta relació tan fluïda, tan fructífera, tan florent. No es tracta d’arqueologia aquest cop, és més aviat un disc d’anticipació. S’entreveu aquí el flamenc que ve.

Niño de Elche

L’expansiu recorregut de Niño de Elche ha aconseguit posar de manifest la seua imparable creativitat en diverses propostes com el flamenc, l’electrònica, la literatura, la performance, la poesia fonètica, el rock, la cançó d’autor o la música contemporània, entre d’altres. Des dels seus primers àlbums, Strates, , A Miguel Hernández i Voces del extremo, el reconeixement de l’autodenominat exflamenco ha avalat transgressores propostes com el seu anterior disc Antología del Cante Flamenco Heterodoxo (Sony 2018). Niño de Elche ha sabut a més unir forces amb múltiples artistes de diferents gèneres o disciplines (com el seu projecte conjunt amb la banda Toundra, EXQUIRLA); la creació de l’espectacle Coplas Mecánicas al costat d’Israel Galván, estrenat al Sónar 2018; o el nou projecte al costat de Los Planetas, Fuerza Nueva.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €