Així seran les festes a les nits universitàries de València

Tornem a la rutina i moltes de nosaltres a les classes a la Universitat. I entre tanta rutina també tornen les mítiques nits universitàries de festa i diversió. A continuació us fem un repàs d’on trobar la festa a València, les sales, discoteques i pubs destinants al vostre oci d’hivern.

Plaça Hondures

Festes Universitàries

Programació de setembre a La Peligro

A la Plaça Hondures, està La Peligro Club. Segons s’autodenominen, «el teu antre preferit» va reobrir el passat dissabte amb nova imatge, canvis a la sala i festes fixes que iniciaran aquest setembre. Amb DJs com Biano (Orxata, Émbolo), Nonai Sound (Maluks), Rule (Pupil·les, Maldats), Kran F (Heavy Roots, Mistah Godeh)… I aquest dissabte celebren el 8é aniversar del bar La Murta de Benimaclet, felicitats! Ací us deixem les festes fixes que se citaran mensualment.

BOUNCE IT!

Ja vam poder veure les 2 primeres edicions de Bounce It la temporada passada, aquesta és l’única festa de Dancehall Afro i moombahton de València. Amb Kran F de i Heavy Roots de djs residents, cada sessió veurem passar a MC’S i convidats d’aquest gènere musical.

Comboi PARTY!

Nonai Sound & Dj-Rule ens porten aquesta proposta musical que podríem definir com tropical-valenciana. Les nits de Comboi Party seran una festa total de eclèctics estils: New reggae, Elektro-Cumbia, Latin, drum’n’bass, comercial, música alternativa i hip hop.

JAM SESSION

Veure a Miss Yuls i Dj RosviL punxant junts és una orgia musical, si a més li poses un instrument improvisant sobre l’espectacle serà el millor que trobaràs a valència aquesta temporada. Carmen Díaz d’Escarlates s’encarregarà d’arrencar i guiar aquest experiment que segur serà una brutalitat. Et podràs portar el teu instrument i arrencar-te a improvisar!

ELECTRONICAL WOMAN SCENE

Amb Elektra NDK com Dj resident arrenca aquesta festa d’electrònica, en cada sessió l’acompanyaran dos dones de l’escena. A setembre seran Goonie Müller i Toxic em. Una festa super necessària per donar a conèixer el gran planter de dones que punxen electrònica a València.

També seguiran les festes fixes que tantes hores de música han deixat aquest any passat: Biano, Finestra Brothers, La Imparable Balkan Destroy, NRP amb percussió en eirecte, Chromatic i molt més que ens espera en els mesos futurs.

Prop de la Peligro tenim, LA3 Club, a la qual s’accedeix per l’Avinguda Blasco Ibáñez. Amb concerts i sessions de DJs cada dijous, divendres i dissabtes. Tenen DJs residents de bona qualitat i solen convidar algun que altre famós, i també membres de bandes perquè facen el seu DJ set. Tots els dimarts també hi haurà gran ambient universitari amb les festes Don’t Tell Mama. Els diumenges són per a la música disco i house.

Zona Cedre

La Sala Matisse, a la zona Cedre, presenta aquest dissabte la temporada amb una marató musical. Des de les 19:00 amb entrada lliure, es farà una mostra de tot el que passarà per aquesta sala. Amb jazz, música clàssica, jamaicana, cubana, flamenc, freestyle… També hi haurà festes fixes cada dia de la setmana com per exemple els dimarts hi haurà sessió freestyle de jazz o els divendres la Cuban Party amb música cubana en directe.

També al Cedre, la Sala Wah Wah ens ofereix concerts tots els divendres i dissabtes. Una programació on mana el rock i bandes allunyades del circuit comercial però no exemptes de qualitat.

Centre

Al carrer Sant Vicent, just davant l’estació Sorolla està la sala de concerts Moon València. Ja s’han confirmat un bon grapat de concerts per aquesta temporada. Per aquesta sala passaran La Fúmiga, Novedades Carminha, Auxili, Mafalda o Los Chikos del Maíz entre d’altres.

La sala Loco Club situada al districte d’Extramurs emplenarà de concerts el centre de València. De dijous a diumenge amb molt de rock, molt d’indie i molt alternatiu. Passaran bandes com Cariño, Mujeres, Los Vinagres, Arizona Baby…

Campanar

Al districte Campanar prop de l’estació d’autobusos, trobem 16 Toneladas, una sala de concerts on predomina el rock. A la seua programació destaquen diverses bandes com SOTO i molts concerts tributs a mítiques bandes com Depeche Mode, AC/DC o Muse.

*Foto de portada extreta de La Peligro

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €