El mític vocalista de heavy metal, Jeff Scott Soto actua a València

El mític vocalista de heavy metal i hard rock Jeff Scott Soto actua a València amb la seua banda SOTO. El vocalista nord-americà presentarà el seu últim disc Origami el proper dimecres 25 de setembre a la sala 16 Toneladas. Aquesta cita, indispensable pels amants del gènere, comptarà també amb els directes dels alemanys Big Clyde i els suecs JD Miller. València és una de les quatre ciutats espanyoles confirmades a la gira europea de la banda que lidera Scott Soto, que des de principis dels 80 ha format part de bandes com Journey i Yngwie Malmsteen.

SOTOJeff Scott Soto s’ha convertit per mèrits propis en un dels vocalistes més prolífics i versàtils de l’escena del hard rock i el heavy metal a nivell mundial. El reafirmen els seus més de 30 anys de trajectòria en la música i el seu pas com a vocalista en bandes com Yngwie Malmsteen, Talisman, Journey, Sons Of Apollo o Trans-Siberian Orchestra. El seu projecte SOTO, en actiu des de 2015, és la culminació de les inquietuds que compartia amb els seus habituals companys músics: el reconegut guitarrista Jorge Salán (Mägo d’Oz, Avalanch), BJ als teclats, Edu Cominato a la bateria i David Z al baix, qui després de la seua mort, va ser reemplaçat per Tony Dickinson.

Una cita imprescindible per als amants del heavy

Precisament amb aquesta última agrupació actuarà el dimecres 25 de setembre a la sala 16 Toneladas per presentar el seu últim disc Origami. El disc, publicat aquest mateix any per dos dels segells més reconeguts dins del gènere, Inside Out Music i Century Media Records. Es tracta d’un esdeveniment per als seguidors de l’artista californià, que només ha actuat a València en una ocasió, ja fa quinze anys.

Origami és el tercer àlbum d’estudi de SOTO i l’onzè en la trajectòria en solitari del frontman. En ell la banda s’atreveix amb sons més experimentals, observant entre ells centelleigs d’electrònica i progressiu. No deixen de banda la seva essència compositiva i sonora vinculada al heavy i el hard melòdic.

 

La sala 16 Toneladas es convertirà el proper 25 de setembre al punt de trobada dels amants del hard rock i el metall internacional. Al costat de SOTO passaran per l’escenari dos grans bandes del gènere com ho són el dels germans Big Clyde i els suecs JD Miller. Entrades ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €