La UV celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman

El nou curs universitari comença amb el Concert de Benvinguda a la Universitat de València, el qual se celebrarà el proper 18 d’octubre, a les 20.30 hores. Enguany portarà el so reivindicatiu de ZOO i JazzWoman a l’escenari de la Plaça de bous de la ciutat. La selecció de grups d’enguany es valora com tot un encert, ja que les entrades, tant de grada com d’arena, es van exhaurir en poques setmanes. Si no has aconseguit la teua entrada, vine a l’Instagram de Tredeu on tenim un sorteig en marxa de 4 entrades.

Benvinguda UV 2019

Concert Benvinguda UV

L’alumnat universitari gaudirà, un any més, d’aquesta cita musical que organitza la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València a través del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). El concert de Benvinguda a la UV serveix, segons apunta Meme Elizalde, Delegada de la Rectora per a l’Estudiantat, per reforçar la simbiosi entre la comunitat universitària. Una qüestió «bàsica i necessària» i un punt més «d’empoderament» de l’estudiantat universitari. Elizalde també ha destacat la bona acollida del cartell i ha subratllat que es tracta d’una festa que es viu amb la «il·lusió i esperança de qui comença un nou curs i lluita pel seu futur». De fet, ha assenyalat que comptar amb ZOO i JazzWoman no ha estat aleatori. De la mateixa manera que els estudiants, aquests grups representen la reivindicació i recerca d’una societat més justa i igualitària, una qüestió que és necessari que «arribe a les institucions públiques».

La banda valenciana ZOO ha anunciat que el concert de la festa de Benvinguda a la UV serà l’últim de la seua gira pel País Valencià i un dels últims que farà abans de descansar una temporada dels escenaris. Per la seua banda, JazzWoman pujarà a l’escenari amb el seu primer disc en solitari, Bagheera.

Altres propostes de la Benvinguda

A més del concert, la Benvinguda a la UV també inclou altres propostes culturals. Amb aquestes es crearan punts de trobada entre la comunitat universitària en diferents espais de la Universitat de València. Així, fins al 31 d’octubre, es pot visitar la XXII Mostra art públic / universitat pública. Compta amb sis obres que exploren les relacions entre art i ciència repartides en diferents ubicacions del campus de Burjassot. A més, a partir del dia 14 d’octubre tindrà lloc la XXIV Mostra de Teatre Universitari, en col·laboració amb l’Aula d’Arts Escèniques. Es representarà, entre d’altres, el text guanyador de la XVI edició dels Premis UV d’Escriptura de Creació.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €