15 aniversari! Consulta el cartell del Festivern 19-20

Ja ha eixit el cartell del Festivern 19-20 amb la gran novetat que es desenvoluparà en 4 dies. Concretament del 28 al 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna (la Safor) se celebrarà aquesta edició especial, la del 15é aniversari del festival de Cap d’Any més gran i mític. I ja han eixit més abonaments a la venda, amb i sense càmping, els quals podràs adquirir entrant a aquest enllaç.

Festivern 19-20

Cartell Festivern 19-20

A falta de concretar la distribució pels 4 dies de festivals ja coneixem la totalitat de les bandes que participaran. Podem veure un fum de grups valencians amb nou disc com El Diluvi, Atupa, La Fúmiga, Nativa o Tesa. També apareixen noms mítics del panorama estatal festivaler com Soziedad Alkohólika, Narco (en el seu ÚLTIM concert), Boikot, Def Con Dos, o Green Valley. Hi haurà representació catalana amb Pirat’s Sound Sistema, Ebri Knight, Oques Grasses o Lildami. Tampoc faltaran l’euskera amb Skakeitan o Skabidean i el gallec de Dakidarría.

Una gran varietat d’estils però tots els noms del cartell representant uns valors que porten cada any ben lluny el nom del Festivern. Com tots els anys hi hauran campionats de futbet, bàsquet, pilota i moltes més sorpreses que aniran desvelant-se. T’apuntes?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €