Celebra la Festa del Cine! 5 pel·lis recomanades per menys de 3€

A partir de hui 28 d’octubre i fins dimecres 30, pots tornar a gaudir d’un especial descompte en les entrades de nombrosos cinemes arreu del País Valencià. Amb “La Festa del Cine” podrem veure per 2,90 € qualsevol de les pel·lícules que estiguen en la cartellera de les sales adherides. Solament necessites entrar a aquest enllaç i acreditar-te per aconseguir el descompte. Pots aconseguir entrades individuals o grupals. Si no et decideixes per una pel·li a continuació et fem una selecció de les 5 cintes que nosaltres no ens perdrem

Festa del Cine

Parásitos

Des de Corea del Sud arriba aquesta comèdia negra que està recollint excel·lents crítiques de la premsa especialitzada. De fet, la pel·lícula va guanyar la Palma d’Or al Festival de Cinema de Cannes de 2019, convertint-se en la primera pel·lícula coreana a rebre el premi. És més, Parásitos està considerant-se el zenit de l’obra del seu director Bong Joon-ho, realitzador d’altres títols com Okja, The host o Memories of Murder.  La família Gi es troba sense feina i el fill major comença a donar classes particulars al xiquet d’una família rica. Tot i pertànyer a dos mons completament diferents, les dos famílies començaran a interrelacionar-se amb resultats imprevisibles. Consulta els cines.

Tan cerca, tan lejos

Amb aquest títol han decidit titular a Espanya la pel·lícula francesa Deux moi. El realitzador Cédric Klapisch intenta fer un retrat de la generació Tinder amb un xic i una xica parisencs que viuen la trentena en plena crisi de solitud. Els crítics destaquen d’aquesta comèdia romàntica el seu brillant guió i la influència de Krzysztof Kieślowski (Tres colors). Consulteu les sales.

Día de lluvia en Nueva York

La prolífica carrera cinematogràfica de Woody Allen no es deté i aquest 2019 ens porta Día de lluvia en Nueva York. Aquesta nova comèdia romàntica obeeix el més pur estil del cineasta novaiorqués. La cinta la protagonitza una parella de dos joves universitaris que passaran un plujós cap de setmana a Nova York, ple de trobades, desencontres i equívocs. Un elenc de secundaris de luxe escorta el gran treball de la parella protagonista. Consulteu els cinemes ací.

Retrato de una mujer en llamas

Aquest drama històric francés es va emportar el premi a millor guió al festival de Cannes. Escrita i dirigida per Céline Sciamma, ens conta el difícil encàrrec que rep una artista. Deurà fer el retrat de noces d’una jove sense que aquesta s’adone, acompanyant-la on vaja i fixant-se en cada detall del seu rostre. Alguns crítics la comparen amb l’aclamada Call Me by Your Name però ambientada al segle XVIII. Descobreix si la posen al teu cinema preferit.

Joker

Si encara no has vist Joker ara és una excel·lent oportunitat de veure-la. I no per pujar-te al carro i seguir els designis de la majoria, sinó perquè realment mereix la pena. El festival de Venècia li va adjudicar el Lleó d’Or a millor pel·lícula, poca broma. El seu director Todd Phillips, després de dirigir la saga Resacón en Las Vegas i altres comèdies prescindibles, ara fa una autèntica tesi sobre la gènere. Joker no és una pel·lícula de superherois i malvats, és una dissertació sobre la comèdia, les malalties mentals, l’abús de poder i les revoltes populars. Una pel·lícula tan incòmoda com necessària. El mateix podríem dir de l’actuació del seu protagonista Joaquín Phoenix. Encara disponible a la festa del cine a aquestes sales.

Imatge de la portada: Fotograma de Joker propietat de Warner Bross.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €