Notícies

Tinder, l’app per lligar? Nous amics mitjançant mòbil

Redacció | 7 Maig 2014

Tinder

Després de llegir a Vice una entrevista amb dos parts importants de l’app de moda no hem pogut resistir-nos a parlar-vos de Tinder. En aquella entrevista podem veure la visió de l’empresa creadora, i la d’un usuari. Des de Vice es pregunten: És Tinder una app per follar?

No serem tan sensacionalistes des d’ací. Vos presentem Tinder, una app per a Android i iOS per conèixer gent d’una manera ràpida. L’aplicació aprofita la connexió que brinda Facebook per a que selecciones un parell de fotos que vulgues del teu perfil i recopilar les pàgines que més t’agraden. A partir d’ací, per proximitat i depenent si has elegit ser xic/xica i voler conèixer xics/xiques va mostrant-te per pantalla possibles matchs.

D’una forma molt fàcil pots donar la teua aprovació (lliscant a l’esquerra) o bé descartar (lliscant a la dreta). Aniran apareguent perfils on pots veure diverses fotos de la persona, a quants kilòmetres està, quins gustos en comú teniu  i si hi teniu alguna amistat en comú. Si vols conèixer a aquesta persona, i dóna la casualitat que l’altra persona també vol coneixer-te a tu s’obrirà un xat per poder encetar conversa. I allà ja podreu conèixer-vos millor i/o quedar, sinó se vos obri cap xat haureu de continuar lliscant!

La polèmica està servida amb Tinder

TinderAls països anglosaxons aquesta controvertida aplicació treu fum, fins i tots els famosos hi estan ficats i els creadors han hagut d’aplicar el sistema de verificació de comptes a l’estil Twitter. Creieu que també triomfarà ací? Ens arribarem a trobar personatges coneguts? La polèmica està servida, és aquesta una app per lligar o follar? Ja l’heu utilitzada? Experiències? Sinó és el cas pots provar-la baixant-te-la des de Google Play o de l’App Store gratis.

, , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.