Tinder, l’app per lligar? Nous amics mitjançant mòbil

Tinder

Després de llegir a Vice una entrevista amb dos parts importants de l’app de moda no hem pogut resistir-nos a parlar-vos de Tinder. En aquella entrevista podem veure la visió de l’empresa creadora, i la d’un usuari. Des de Vice es pregunten: És Tinder una app per follar?

No serem tan sensacionalistes des d’ací. Vos presentem Tinder, una app per a Android i iOS per conèixer gent d’una manera ràpida. L’aplicació aprofita la connexió que brinda Facebook per a que selecciones un parell de fotos que vulgues del teu perfil i recopilar les pàgines que més t’agraden. A partir d’ací, per proximitat i depenent si has elegit ser xic/xica i voler conèixer xics/xiques va mostrant-te per pantalla possibles matchs.

D’una forma molt fàcil pots donar la teua aprovació (lliscant a l’esquerra) o bé descartar (lliscant a la dreta). Aniran apareguent perfils on pots veure diverses fotos de la persona, a quants kilòmetres està, quins gustos en comú teniu  i si hi teniu alguna amistat en comú. Si vols conèixer a aquesta persona, i dóna la casualitat que l’altra persona també vol coneixer-te a tu s’obrirà un xat per poder encetar conversa. I allà ja podreu conèixer-vos millor i/o quedar, sinó se vos obri cap xat haureu de continuar lliscant!

La polèmica està servida amb Tinder

TinderAls països anglosaxons aquesta controvertida aplicació treu fum, fins i tots els famosos hi estan ficats i els creadors han hagut d’aplicar el sistema de verificació de comptes a l’estil Twitter. Creieu que també triomfarà ací? Ens arribarem a trobar personatges coneguts? La polèmica està servida, és aquesta una app per lligar o follar? Ja l’heu utilitzada? Experiències? Sinó és el cas pots provar-la baixant-te-la des de  Google Play o de l’App Store gratis.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €