Notícies

Tinder, l’app per lligar? Nous amics mitjançant mòbil

Redacció | 7 maig 2014

Tinder

Després de llegir a Vice una entrevista amb dos parts importants de l’app de moda no hem pogut resistir-nos a parlar-vos de Tinder. En aquella entrevista podem veure la visió de l’empresa creadora, i la d’un usuari. Des de Vice es pregunten: És Tinder una app per follar?

No serem tan sensacionalistes des d’ací. Vos presentem Tinder, una app per a Android i iOS per conèixer gent d’una manera ràpida. L’aplicació aprofita la connexió que brinda Facebook per a que selecciones un parell de fotos que vulgues del teu perfil i recopilar les pàgines que més t’agraden. A partir d’ací, per proximitat i depenent si has elegit ser xic/xica i voler conèixer xics/xiques va mostrant-te per pantalla possibles matchs.

D’una forma molt fàcil pots donar la teua aprovació (lliscant a l’esquerra) o bé descartar (lliscant a la dreta). Aniran apareguent perfils on pots veure diverses fotos de la persona, a quants kilòmetres està, quins gustos en comú teniu  i si hi teniu alguna amistat en comú. Si vols conèixer a aquesta persona, i dóna la casualitat que l’altra persona també vol coneixer-te a tu s’obrirà un xat per poder encetar conversa. I allà ja podreu conèixer-vos millor i/o quedar, sinó se vos obri cap xat haureu de continuar lliscant!

La polèmica està servida amb Tinder

TinderAls països anglosaxons aquesta controvertida aplicació treu fum, fins i tots els famosos hi estan ficats i els creadors han hagut d’aplicar el sistema de verificació de comptes a l’estil Twitter. Creieu que també triomfarà ací? Ens arribarem a trobar personatges coneguts? La polèmica està servida, és aquesta una app per lligar o follar? Ja l’heu utilitzada? Experiències? Sinó és el cas pots provar-la baixant-te-la des de  Google Play o de l’App Store gratis.

, , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Quan el match acaba en boda | Tresdeu.com - 11 març 2020

    […] conèixer-se, Bodas.net destaca que 1 de cada 8 parelles es va conèixer mitjançant sistemes com Tinder, Adoptauntio o […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.