Ciudad Jara, la nova banda de Pablo Sánchez de La Raíz

Pablo Sánchez, una de les veus i compositor de La Raíz ha presentat hui el nom del seu nou projecte: Ciudad Jara. Ja pel mes de febrer, Pablo anunciava a les xarxes que estava preparant un treball propi, motivat pels nous universos creatius que li estava aportant la seua nova paternitat i gràcies a l’ajuda d’Elisa Jara. Amb el pas del temps hem pogut veure un xicotet tast en forma de vídeo. També hem pogut endevinar que el guitarrista Tato James, ex de La Gossa Sorda, i actualment amb Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, serà un dels  membres de Ciudad Jara.

Finalment, hui hem descobert el nom, Ciudad Jara, fent clara referència a Elisa Jara. Als dos vídeos podem veure per on anirà tant l’estil musical com el missatge de la banda. Èpic, oníric, poètic… són sols alguns dels adjectius que se’ns venen al cap. A principis de l’any vinent podrem escoltar el nou disc del qual ja se sap que tindrà una dotzena de cançons. Podeu seguir les novetats d’aquest nou projecte a Instagram, Twitter, Facebook i YouTube.

Ciudad Jara 3a banda

Amb Ciudad Jara ja són tres bandes que sorgeixen de les despulles de La Raíz. Al mes de març sorgia Valira, la banda liderada per Juan Zanza (guitarra de La Raiz) que contava també al bateria de la banda de Gandia, Pipe. A la vegada Pipe també intervé al grup metal Fukushima. Per altra banda, (i mai millor dit) Nativa veia la llum el mes de juliol amb 5 membres de la Raíz: Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa. Mesos abans Julio Maloa també va confirmar la seua integració a la mítica banda Boikot, amb la qual ha girat durant l’últim any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €