Puja al tren d’Apologia i escolta en primícia ‘Desperte’

Descobreix en primícia “Desperte” el nou senzill d’Apologia i 3r avançament del seu primer LP. El grup vila-realenc, presenta aquest videoclip ubicat entre estacions ferrocarrils amb una cançó més sentimental que les anteriors estrenes. “Desperte” parla d’una relació acabada i la necessitat de tancar una etapa en la vida. El pròxim 6 de novembre veurà la llum per fi el primer treball de títol homònim, que va ser finalista recent dels Premis Ovidi a Millor Disc de Rock. Dona-li al play!

Després de la seua presentació com a banda amb el single “Amb pluja i amb fred” amb Xavi Sarrià, va arribar la publicació de “Dic no”. Ara podem escoltar el seu tercer i últim videosingle “Desperte”. Es tracta d’una cançó que demostra la clara influència d’arrels punk-rock i hardcore de la banda. També aprofundeix en la seua vessant més humana i emocional on l’amor i el desamor agafen el protagonisme.

El videoclip, amb direcció i producció d’Alma Batalla es desenvolupa al món del ferrocarril aprofitant la seua relació metafòricaç amb les relacions personals. Sobretot, el contingut de la lletra de la cançó, el qual parla d’una relació acabada amb una maquinista de tren. Per això, el rodatge ha tingut lloc en diverses estacions de tren com ara la de Castelló de la Plana, Vila-real i fins i tot una estació abandonada a Castillejo-Añover situada a pocs quilòmetres de Toledo.

Disc Apologia

El disc es presentarà el 30 de novembre a la Sala Japan de Vila-real. El conformen deu cançons on es mesclen estils com ara el hardcore, el punk, el rock i fins i tot el pop, tot allò nascut de vivències i sentiments molt personals. Envoltats dins de guitarres potents, ritmes ràpids i melodies enganxoses compta amb la col·laboració de Xavi Sarrià, Maluks i la borrianenca Tatiana Javaloyes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €