Jordi Sebastià: «Las Provincias ja feia fake news per criminalitzar Guillem Agulló»

El podcast La Represa inicia la quarta temporada, amb l’escriptor, periodista, professor universitari i exalcalde de Burjassot, Jordi Sebastià com a primer convidat. Amb el seu fundador, Francesc Fort, juntament amb Carles Hernández Coscollà, La Represa pouarà en la biografia de diferents personalitats valencianes fent una radiografia de la nostra societat. Ací us deixem la primera entrega d’aquesta quart temporada.

La Represa

«Un programa de trellat». Amb este eslògan fa quatre anys que es va iniciar un peculiar projecte a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. La Represa naixia el 9 d’octubre del 2015 amb l’objectiu de mantindre viva la veu dels valencians en els mitjans de comunicació. I vaja si es va aconseguir. Amb una idea tan senzilla com es la ràdio parlada, s’inicià un projecte d’emmagatzematge de la memòria viva de les valencianes i els valencians.

Entrevistes en profunditat on repassem la trajectòria d’activistes, artistes, pensadors, polítics i especialistes. Des de Dolors Escamilla a Rosa Solbes, de David Segarra al Bisbe Josep Vilaplana. La Represa va col·laborar amb Ràdio Godella, UPV Ràdio i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes per tal d’aconseguir que cada setmana els oients tingueren una estona per a aprendre i reflexionar al voltant de la societat valenciana contemporània.

La Represa

Quico Fort i Jordi Sebastià

Viquipèdia

Una altra de les potes del projecte va ser la integració en Viquipèdia, ja que tant les fotografies dels protagonistes com les entrevistes s’alliberen amb llicència Creative Commons per a ser reutilitzades en els projectes Wikimedia. Una experiència que s’ha presentat a la Wikimania celebrada el passat estiu a la Universitat d’Estocolm, i que este cap de setmana visitarà Belgrad en el congrés de wikimedistes d’Europa Central i de l’Est.

Podreu escoltar els més de 100 programes de La Represa a iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Foto de portada: IMC-Barcelona

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €