La veu del vent, slam poètica amb Lameuapau i Sénia Mulayali

El proper dijous 17 d’octubre se celebra al CIM de Benimaclet una slam poètica i sessió de micro obert. L’esdeveniment portarà per títol La veu del vent i està organitzat per Vicent Magraner (Lameuapau) i Sénia Mulayali. Fins a 10 artistes i poetes (incloent la parella organitzadora) llegiran les seues obres. A partir de les 19:30 al Centre Instructiu Musical de Benimaclet situat al carrer Baró de San Petrillo, 14. No dubteu en vindre perquè és de les poques vegades que tenim oportunitat de viure una slam poètica a València en valencià.

La veu del vent

Una slam poètica és una recitació de poesia oral urbana declamada amb un ritme escandit, amb o sense micròfon, tradicionalment en espais públics. Les actuacions prenen forma de trobades lúdiques i properes al públic, que de vegades pot participar. També existeixen en format torneig, en el qual competeixen diferents slammers per ser el millor segons el públic. La seua filosofia és fer menys elitista i més viva la poesia, per això sol tocar temes actuals i propers i les seves regles són mínimes.

A la slam La veu del vent d’aquest dijous a més de Vicent i Sénia participarà el poeta, crític literari i filòsof valencià Lluís Roda i la poeta i professora de la UV Begonya Pozo. El món youtuber també estarà representat amb la comunicadora tot terreny Emma Tomàs. Completen la slam Dani Lamata i Pepe Ruiz, Judit Sanç, Renancentista, Cesardé, Begonya Pozo i Beatriu SiMila.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €