Manel i Second, els principals atractius del Deleste 2019

Deleste 2019 CartellEl festival Deleste 2019 tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre i, per primera vegada, la seua 8a edició se celebrarà íntegrament a l’aire lliure, al llit del riu Túria. Aquesta cita ja clàssica a la tardor valenciana, continua defensant les seues senyes d’identitat que són comoditat dels espectadors, un so acurat, aforament limitat i no solapament entre concerts. A més, comptarà amb dos espais oberts i gratuïts per a tota la ciutat: Deleste Electrònic i Espacio Movistar Jardins de Palau.

Cartell Deleste 2019

Aquesta edició comptarà els murcians Second, que oferiran un xou únic. Acompanyats de més de cinquanta músics de l’Orquestra de València, dirigits pel director d’orquestra Daniel Abad Casanova. Una col·laboració pionera i exclusiva del Deleste que fusionarà música simfònica amb pop rock indie.

També arriben els catalans Manel que han triat el festival Deleste com a lloc de presentació del seu cinquè i esperat treball Per la bona gent. Valencià serà la primera parada de la gira de presentació del nou disc de Manel. Aquest treball que ha despertat odis i passions a parts iguals.

Un altre gran reclam serà The New Raemon & Paula Bonet, en un xou conjunt poques vegades representat que fusiona música amb pintura en directe.

Completen el cartell les actuacions de bandes com Pony Bravo, Mueveloreina, Alavedra, Ferran Palau i Nøgen. Obté la teua entrada mitjançant aquest enllaç.

Second Deleste

Second assajant amb l’Orquestra de València. Foto: Miguel Ángel Calvo

Horaris Deleste 2019

  • 12:00 Ferran Palau
  • 13:15 The New Raemon & Paula Bonet
  • 14:20 Nøgen
  • 17:00 Alavedra
  • 18:15 Mueveloreina
  • 19:45 Pony Bravo
  • 21:15 Second i l’Orquestra de València
  • 23:00 Manel

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €