Planifica’t el Festivern 19-20 amb el cartell per dies

El Festivern 19-20 ja crema! Després de conèixer els noms de les bandes hui toca descobrir el cartell per dies. Com sabreu, aquesta edició serà especial, la del 15 aniversari comptarà amb quatre dies de concerts. Des del dissabte 28 fins el dimarts 31 nit de cap d’any. 4 dies de música, de diversió, de balls, de quedar-se afòniques, sense horaris i sense que ningú et diga el que has de fer! Entrades disponibles a aquest enllaç.

Festivern 19-20 Dies

Festivern 19-20 dia a dia

Dissabte començarà al màxim de power amb Narco encapçalant la jornada. Els sevillans han anunciat que quan acabe l’any, la banda cessarà l’activitat indefinidament, així que el del 28 de desembre serà segurament l’últim concert de la història de Narco. Així que ja sabeu… «juerga, mambo y jaleo». Des de Catalunya, també dissabte tindrem a Lildami i Suu, qui sap si faran la col·labo “Noi de l’espai“? A més ens arriba el cantautor rock El Niño de la Hipoteca, qui penja el cartell de «sold out» allà on va. No us podeu perdre tampoc la connexió galaico-valenciana de Dakidarría o els Funkiwis, que arriben amb nou disc recent estrenat.

Diumenge serà ideal per als amants del reggae i el rap amb de Green Valley, Hard GZ i Tesa. El País Basc estarà ben representats amb les actuacions d’Huntza i Skakeitan. I no faltarà representació mestissa valenciana amb El Tio la Careta i Arsènic.

I estaràs impacient perquè arribe dilluns amb les grans actuacions dels veterans Soziedad Alkohólika i Boikot. Dues bandes que amb més anys de trajectòria que l’edat de la majoria del públic del Festivern. També serà una gran nit amb dues de les bandes catalanes més festives en directe Oques Grasses i Ebri Knight. D’assistència obligada la rapera Anier, els temes del nou disc d’Atupa i les novelles Maluks.

I ja per a rebentar-ho tot, la nit de cap d’any serà la més “valenciana” amb La Fúmiga, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, el Diluvi, Pupil·les i Nativa. Estaran ben escortades pels veterans però sempre combatius i festius Def Con Dos i Pirat’s Sound Sistema. A més de Pupil·les també hi haurà espai per al rap en català amb Senyor Oca i el seu nou treball Ega que s’estrena en breus dies. I ja amb el 2020 ben entrat, Plan B tancarà el Festivern amb les seues sessions.

Ara ja sols falta… la cançó del Festivern! Estarem atentes! Recordeu el del 10é aniversari?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €