Gossa-te-la comptant piguetes amb Cactus i Don Patricio

Cactus presenta “Gossa-te-la”, primer tema i videoclip del seu proper disc. Un treball del qual encara desconeixem el títol, però que en uns dies el donaran a conèixer. La cançó té una explosiva intro i han utilitzat la tornada del gran hit estiuenc “Contando lunares” de Don Patricio. Ara, aquesta tornada l’han fet seua utilitzant un sampler amb un estil latin-trap amb notes de boogaloo. Dona-li al play i escolta’l de principi a fi.

Cactus ha volgut acompanyar aquest primer tema d’un espectacular videoclip amb una estètica que ens transporta a una Cuba o Miami valecianitzada. El clip de “Gossa-te-la”, rodat al Saler, narra la història de seducció entre els seus dos protagonistes a qui la festa els ha despertat la flama del desig i la picaresca. Per una banda, hi veiem Samantha, cantant de Cactus, que afronta aquest joc de seducció amb actitud d’empoderament i portant la iniciativa de la relació. I per altra banda, veiem Muro, l’altra veu del grup, com a segon protagonista d’aquesta història dirigida per Omar Hachemi. Entre el bon grapat d’extres que hi participen podemveure a Sénia Mulayali i Emma Tomàs.

Després del seu disc de debut a l’abril de 2018, que els ha portat a fer més de 50 concerts arreu dels Països Catalans, Cactus presenta el seu segon disc, que consolidarà el grup dins de la potent escena electro-urban valenciana. Amb aquest poc temps, Cactus ha actuat ja als principals festivals valencians com el Feslloc, el Festivern i el Festardor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €