Estrenem en exclusiva “Tourmalet”, presentació del nou grup Vienna

Des del sud d’Alacant arriben Vienna. Un grup format per dos jóvens de 24 anys que presenten la seua primera cançó acompanyada de videoclip. La cançó s’anomena “Tourmalet”, on es tracta el tema de la desaparició de la innocència de la infantesa. L’avançament d’un primer EP que s’anomenarà Hem trobat un pis per a llogar. Unes melodies senzilles i una lletra íntima, però al mateix temps, universal, farceixen el conjunt de la cançó d’un ambient tranquil·lament potent. Escolta en exclusiva i mira el videoclip realitzat per JJFILMZ.

Vienna

Aquest grup està format per dos jóvens de 24 anys. Pau és músic professional i Artur és filòleg, però ambdós han treballat en altres projectes amb anterioritat. Mentre Pau començava a tocar en alguns grups, amb tot tipus de música, des de l’ska fins al rock passant pel reggae; Artur començava a aprendre a tocar quatre acords. Pau compta amb molts discos enregistrats amb diferents grups; Artur, va ser finalista del Certamen Nacional de Jóvens Cantautors l’any 2017.

Han crescut musicalment cantant “El Miquel i l’Olga tornen” dels Manel o agafant eixe amor a la terreta de la mà de “La Penúltima” de Els Jóvens. Tot això endolcit amb diferents composicions i bases que encaixen amb aquest estil i uns altres que potser sorprendran; apropant unes lletres amb un regust costumista i universal a la vegada, a unes produccions actuals.

Des del sud d’Alacant amb intenció de mostrar tot el que hi ha dins d’aquest pis que han llogat; i és que així és com es titula aquest primer treball, Hem trobat un pis per a llogar, una escena ben quotidiana i que s’acosta a la manera rutinària de viure que s’enceta amb la joventut.

Vienna Tourmalet

Vienna

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €