Andreu Valor tanca gira amb Samantha, Carolina Ferre i més amistats

Andreu Valor Fi de GiraAquest dissabte, 28 de desembre, Andreu Valor s’acomiadarà de 2019 de la millor forma que coneix: amb música, poesia i amistats. Sempre amb el seu esperit reivindicatiu però des de l’alegria i la celebració del final d’any. El cantautor contestà farà un repàs del seu repertori durant aquests dos últims anys, amb versions i moltes sorpreses.

L’Andreu, que es descriu a si mateix com una persona normal i corrent que ha trobat en la música la manera de canalitzar les seues emocions i de compartir-les amb un desig inicial de trobar respostes a una millor convivència. Posteriorment, s’atreveix a compartir-les per aportar alguna cosa en el lloc i moment que li han tocat viure.

Nou disc Insurrecte

Creu que viure vol dir prendre partit. Rebel davant les injustícies, cantant sobretot per la pau, presentarà al febrer de 2020 nou disc, Insurrecte, però mentre arriba la data, l’Andreu i el seu equip volen ensenyar-nos alguns temes en primícia en aquest concert de comiat el dissabte 28 de desembre. La fi de gira Poemitza’t comptarà amb la presència d’algunes amistats conegudes pel món de la música i la televisió. Així, veurem amb Andreu a Samantha Gilabert (vocalista de Cactus), l’actriu Maria Maroto, les presentadores de televisió Carolina Ferre i Maria Fuster, i l’artista Marco Pompero.

Eixint del seu hàbitat natural on celebren normalment els concerts (en teatres), l’Andreu Valor i el seu equip s’aventuren a celebrar aquest comiat en la Sala Matisse de València. Allí podrem gaudir de la música i la poesia en un ambient divertit i informal.

Podeu aconseguir les entrades mitjançant aquest enllaç i col·laborar al Verkami del seu nou disc Insurrecte des d’aquest altre enllaç.

Andreu Valor

Foto: Rafa Cortés

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €