Txarango torna amb la seua última gira ‘El gran circ’ i després, què?

Txarango torna per celebrar 10 anys de concerts amb el llançament d’un nou disc a la primavera i una gira especial anomenada El Gran Circ. 14 ciutats, 28 concerts i 2 festivals entre juny de 2020 i febrer de 2021, tots sota la carpa del seu propi circ. Un somni que acompanya al grup des del seu naixement. La banda presentarà el 4rt disc amb un espectacle únic que suma música i arts escèniques. L’escenari perfecte per celebrar la trajectòria del grup i acomiadar-se dels escenaris.

El Gran Circ

Foto: Bernat Almirall

El gran circ, retorn i adeu

Després de més d’un any fora dels escenaris, Txarango es troba a hores d’ara a l’estudi per començar a gravar el que serà el seu 4t disc. El nou treball arribarà a la primavera i donarà pas a una gira molt especial. De fet, ja es troben a la venda les entrades de tota la gira. Aquesta gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, els permetrà construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària.

La idea de girar amb un espai propi, com els circs de tota la vida, és un somni fet realitat. El recinte, a més, està format per un espai a l’aire lliure amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. que converteixen aquest circ en un petit festival ambulant. València serà l’única seu d’aquesta gira al País Valencià, concretament el 23 i 24 d’octubre i l’única pista que sabem del recinte és que és al centre de la ciutat. Podeu comprar ja les entrades amb aquest enllaç.

El Gran Circ

Foto: Bernat Almirall

Amb el nou disc i la nova gira, Txarango dirà definitivament adeu. Després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia, arriba el moment de tancar el viatge. Acomiadar Txarango ha estat una decisió important i per això ho volen fer de la millor manera que saben, cantant i ballant. I després què?

I després què?

Tot fa indicar que després de febrer de 2021, Txarango deixarà d’actuar, però estarà directament lligats a la producció i gestió d’esdeveniments. De fet, la gira El Gran Circ els ajudarà també a posar en pràctica les mesures que tenen en ment.

Fa un any que treballen per crear, donar suport i impulsar alternatives, des de l’economia social i solidària. Amb voluntat de construir espais culturals cada vegada més lluny del capitalisme ferotge. Dur a terme una gira totalment independent ajuda a construir aquestes eines que a poc a poc podrà utilitzar tothom. En aquesta gira es posaran en marxa moltes coses:

  • Un sistema de venda d’entrades cooperatiu, ètic i solidari que permetrà destinar les “despeses de gestió” a projectes socials. Les entrades de la gira ja es venen a través d’aquesta plataforma anomenada Ticketic i ben aviat la podrà utilitzar tothom; grups, festivals, sales, etc.
  • Txarango està participant també en la creació d’una cooperativa de barres i cervesa artesana per a poder donar servei a esdeveniments culturals sense haver de recórrer a les grans marques. Productors artesans amb projectes cooperatius de tot el territori estan creant la cervesa que s’estrenarà a la gira.
  • El mínim impacte possible. Una gira sense residu plàstic. Una gira sense lavabos químics. Tot el residu, que serà orgànic provinent dels espais de menjar i dels lavabos secs, servirà per donar vida a un projecte de permacultura.
  • Els sopars. Els espais de restauració de la gira els portaran a terme cooperatives d’iniciativa social i d’inserció laboral. Amb productes de proximitat i de temporada. Generant xarxes d’economia local. Reduint el malbaratament alimentari i sense la utilització de plàstics d’un sol ús.

Tots els detalls de la gira

La gira El Gran Circ comptarà amb el talent artístic del director i escenògraf Lluís Danés. També amb la màgia de companyes del món del circ. I amb molts amics i amigues del món de la música que anirem recollint a cada parada. Cada dia d’espectacle, el recinte de la gira obrirà les portes a les 19:00h amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. A les 21:30h comença el concert de Txarango a dins la carpa. Un cop acabat el concert hi hauran DJs per seguir ballant i gaudint de l’espai.

Hi haurà també una oferta gastronòmica especial per la gira. Es podrà sopar al recinte del festival i també trobar la botiga de Txarango amb els discos, els llibres, la roba i tots els productes de marxandatge de la banda. Hi han 3 tipus d’entrada a la venda. L’entrada general; per viure el concert drets a peu d’escenari. La graderia; per viure el concert asseguts. I les de menors de 3 anys. Els menors de 16 anys han d’entrar amb tutor legal. Si vénen acompanyats d’un altre major, ho han de fer amb una autorització signada pel seu tutor legal. Trobareu aquesta autorització per descarregar a la compra d’entrades. La carpa compta amb un espai adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

Txarango El Gran Circ

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
6
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €