Ciudad Jara augmenta el hype amb el 3r avançament: Bailé

‘Bailé’, el tercer single de Ciudad Jara ja ha eixit a la llum després de l’èxit aconseguit amb els dos temes anteriors. El nou tema forma part del disc Donde nace el infarto el qual eixirà a la venda el 7 de febrer. “Bailé” és un tema intimista vestit amb un clip cinematogràfic que ha dirigit el guardonat manresà David Victori i produït per Carlos Bayona i Fiona Vidal-Quadras (Películas La Trini). El tercer single de Ciudad Jara arriba després que els dos anteriors, “La Canción del Pensador” i “Siglos de Golpes” hagen acumulat més de 370.000 reproduccions a les plataformes digitals.

Donde nace el infarto

El primer àlbum del projecte de Pablo Sánchez portarà per títol Donde Nace el Infarto. És un treball que viatja per diferents gèneres. Des del rock fins a la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i també apunts de country o funk. Amb cançons que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i la sensibilitat tan especial de l’artista. Tot plegat, fruit d’uns mesos intensos als estudis de La Casamurada (Tarragona), amb Santos&Fluren al front de la producció. Ja es pot reservar a la web del grup.

No serà fins al 7 de febrer que sortirà a la llum el disc complet, acompanyat d’un inici de gira a Madrid on els dies 19 i 20 de març Ciudad Jara sonarà en directe a la Sala Joy Eslava. Les entrades pel darrer dia ja s’han esgotat.

Siglos de Golpes Ciudad Jara

Foto: Bikus

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €