El Barnasants 2020 s’estén pel País Valencià com un kalàixnikov cultural

Barnasants celebra el quart de segle amb més de 125 concerts per tots els Països Catalans. El Barnasants 2020, festival de cançó segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació. Grans noms de la cançó, de totes les generacions, s’agrupen al voltant de la celebració de la 25a edició amb propostes especials i homenatges.

A més de la presència a L’Alguer i Formentera –ja participants d’edicions precedents–, enguany el Barnasants incrementa les col·laboracions amb el País Valencià, amb actuacions d’Hugo Mas, Ivette Nadal i Caïm Riba, Roger Mas o Ester Formosa i Adolfo Osta amb “Perquè vull” a la sala Octubre de la capital valenciana o les actuacions de Pi de la Serra, Toti Soler i Gemma Humet a Bellreguard o Marina Rossell a Gandia. Tota la informació i venda d’entrades prement ací.

A més, el cantautor de Torrent, Pau Alabajos com a cloenda, presentarà al Teatre Micalet de València el seu darrer treball, Les hores mortes, en referència al poema de Martí i Pol inclòs al llibre Estimada Marta.

barnasants 2020

També tindrà lloc el concert La lluita continua en record i homenatge a Guillem Agulló -jove activista valencià de l’esquerra independentista assassinat per militants d’extrema dreta el 1993-, organitzat pel col·lectiu contra la impunitat i l’auge de l’extrema dreta a les institucions i als carrers, i que compta amb una desena d’artistes de primer nivell sobre l’escenari, entre els quals Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Smoking Souls, Auxili, JazzWoman, i molts d’altres que s’hi aniran sumant en les properes setmanes. El concert forma part a més d’un projecte més ampli que actualment està en fase de rodatge d’una pel·lícula, entre d’altres iniciatives reivindicatives i de memòria.

CONCERTS BARNASANTS 2020 AL PV

Barnasants HUGO MAS
DIVENDRES 31 DE GENER
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA).
20 H / 9-12 €

MONTSE CASTELLÀ
DIJOUS 6 DE FEBRER
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20 H / 9-12 €

IVETTE NADAL I CAÏM RIBA
DIVENDRES 7 DE FEBRER
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20 H / 9-12 €

ROGER MAS
DIVENDRES 14 DE FEBRER
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20 H / 9-12 €

PI DE LA SERRA
DISSABTE 22 DE FEBRER
CASA DE CULTURA (BELLREGUARD)
20 H / 3 €

DAVIDE CASU
DIJOUS 5 DE MARÇ
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20 H / 9-12 €

CRIS JUANICO
DIVENDRES 6 DE MARÇ
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20 H / 9-12 €

MARINA ROSSELL
DISSABTE 7 DE MARÇ
TEATRE RAVAL (GANDIA)
20:30 H / 12-15 €

ESTER FORMOSA I ADOLFO OSTA
DIVENDRES 13 DE MARÇ
CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)
20:00 H / 9-12 €

TOTI SOLER I GEMMA HUMET
DISSABTE 4 D’ABRIL
CASA DE CULTURA (BELLREGUARD)
20:00 H / 3 €

CONCERT PER LA VIDA (HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ)
XAVI SARRIÀ, FELIU VENTURA, SMOKING SOULS, AUXILI, JAZZWOMAN…
DIMARTS 14 D’ABRIL
VALÈNCIA

PAU ALABAJOS
DIUMENGE 26 D’ABRIL
TEATRE MICALET (VALÈNCIA)
20:30 H
CONCERT DE CLOENDA / PRESENTACIÓ DISC

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €