Gratuït! Aconsegueix el calendari 2020 de les Dones en la Música

El proper dijous 23 de gener es presenta a la seu del STEPV de València el Calendari 2020. Enguany ha estat produït amb la temàtica de les dones en la música. Un repàs del paper de les dones a la música des de l’Antiguitat fins als nostres dies, incidint en la tasca de dones com Safo de Lesbos, Maria Anna Mozart, Aretha Franklin o Gata Cattana. El calendari ha estat elaborat i editat per l’Organització de Dones de STES Intersindical i il·lustrat per Cristina Nogales. La seua difusió és gratuïta i el podeu aconseguir en format digital punxant en aquest enllaç. Si el voleu aconseguir un exemplar físic només heu d’acudir a la presentació d’aquest dijous a la seu del STEPV València al Carrer Juan de Mena, 18. Us deixem un vídeo amb la presentació a Castelló i Alacant.

Presentació Dones en la música

Serà una presentació on hi haurà una taula rodona. Hi intervindran Tesa, Carme Laguarda de Canta Canalla, Estel Navarro de Candela Roots i Eva Dénia entre d’altres. A partir de les 18:00 hores tindrà lloc la presentació del calendari i després de l’acte hi haurà un refrigeri. Allí es podran aconseguir exemplars gratuïts del calendari que té unes mesures de 34 x 24 centímetres.

El calendari compta amb una descripció a cada dia d’una fita històrica relacionada amb les dones i el feminisme. A més, als últims fulls el calendari compta amb una sèrie d’activitat suggerides per a docents, des d’educació infantil fins a persones adultes. Les activitats es poden complementar amb aquesta pàgina web. Recordeu que aquest calendari es pot copiar i reproduir lliurement, respectant els crèdits i atribucions de les imatges i l’autoria de l’obra en el seu conjunt.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €