Broncano li pregunta a Parejo pel seu valencià a La Resistencia

Anit, el capità del València CF Dani Parejo, va ser el protagonista del late night La Resistencia. Com és habitual al programa presentat per David Broncano, la conversa va ser sempre conduïda en un to d’humor i ens va servir per conèixer millor al futbolista valencianista. Entre d’altres coses, hem descobert que Parejo és propietari d’un equip d’eSports, que de menut era de l’Atlètic de Madrid o que ja parla un poc de valencià. Ací teniu els quasi 30 minuts de l’entrevista publicada al canal a YouTube.

Parejo a la Resistència

Gràcies a aquesta entrevista hem conegut que Parejo és propietari d’un equipo d’eSports. Junt amb PerxitaaÁlvaro Morata, i Àlex Abrines tenen un equip professional anomenat Ramboot. Encara que el valencianista acaba confessant que no sap molt bé quins videojocs controlen els seus jugadors.

Tot i no renunciar als seus orígens a Coslada (Madrid), Parejo també ha confessat que parla un poc de valencià. Ací va vindre un gran moment divertit de l’entrevista, quan Broncano li fa la mítica pregunta dels diners i li qüestiona com es diu en valencià «sacos de dinero». No us ho desvelem, doneu-li play pel minut 24:10 aproximadament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €