Reportatge Pomelo! Coreografies i «hòstia pilotes» al Festivern 19-20

Hui veu la llum l’esperat reportatge del Festivern 19-20. Com cada any, els amics de Pomelo TV han estat els encarregats de produir aquest documental que se centra en la fauna festivernera que habita Tavernes de la Valldigna. Enguany, més de 40 minuts d’entrevistes, música, humor, anècdotes i experiències en un reportatge conduït per Mauro Tortosa, Héctor Reig, Óscar Martí i la col·laboració especial de Nerea Sanfe. A més, la comunicadora va ser l’encarregada de donar les campanades.

#PomeloManipula

El que està clar és una cosa per damunt de totes. I és que Pomelo Manipula. Si voleu compartir i comentar el reportatge no oblideu incloure el hashtag #PomeloManipula. També podem emprar #HòstiaPilotes, que ha sigut molt trendy durant tot el Festivern. A més volem destacar l’augment exponencial de disfresses abrigades, les afonies i les coreografies brutals vessa-gots.

Enguany Pomelo s’ho ha currat molt, i al vídeo apareixen imatges de tots els grups que van actuar durant els 4 dies de Festivern. A més, també podem escoltar encara que siguen unes poques paraules d’un gran número de grups com Nius de nit, Reacció, Suu, Lildami, Funkiwis, Narco, Balkan Bomba, Arsènic, Skakeitan, Tesa, Huntza, Hard GZ, Green Valley, Nonai Sound, Skabidean, Pepet i Marieta, Anier, Oques Grasses, Boikot, Maluks, Tres Voltes Rebel, Pirat’s Sound System, Pupil·les, Xavi Sarrià i La Fúmiga.

Coses a trobar

I ja que l’any passat va funcionar també repetim l’aposta. Us proposem un joc, veieu el reportatge amb aquesta llista i trobeu tot el que us ho proposem. Un avís: els ítems de la llista no estan en ordre cronològic.

  • Un Broncano de saldo
  • Una indignació paellera
  • Una anècdota a Urgències
  • Un barret rus
  • Un Macondo Bailongo
  • Un DJ en venda
  • Un propòsit d’any nou aconseguit
  • Un caçador de Pokemon
  • Una indignació al correbars
  • El truc de bolcar la bombona

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €