Toc d’atenció a Samantha a la Gala 1 d’OT, salvada pels professors

Anit, la Gala 1 d’Operación Triunfo ens va deixar amb agredolç sabor de boca. Agre perquè la nostra concursant preferida, Samantha, va ser una de les quatre nominades, i finalment dolç, perquè va ser salvada pels professors. Mentre, Javy, el seu company d’actuació va rebre els elogis per part del jurat, a Samantha li va vindre un toc d’atenció de part de Nina. Samantha va interpretar amb Javy la cançó “Te espero aquí” de Pablo López. Ací us deixem l’actuació.

Toc d’atenció

Cap a meitat de l’eterna Gala 1 (quasi 3 hores) va arribar el torn de Samantha i Javy i la seua actuació. Un número senzill, sense ball, ideal perquè lluïren les veus. I així ho va manifestar el jurat en la seua valoració immediatament després. Quin plaer, intèrprets increïbles, obra d’art, menys és més, composició fantàstica… van ser alguns dels qualificatius que regalaven a la parella.

Ja cap al final van arribar les valoracions del jurant i les nominacions. Les esperances de veure a Samantha com a favorita s’esvaïen quan el presentador proclamava Eva la favorita del públic. Recorda que pots votar des de l’app d’OT a Samantha com a favorita, tens un vot al dia, sols necessites registrar-te amb el teu compte de Google o Facebook.

Samantha Gala 1

Va arribar el torn d’avaluar a Samantha, i la membre del jurat Nina (directora de l’Acadèmia a les primeres edicions), la va nominar a abandonar el programa. Nina va posar en valor que Samantha ho va fer molt bé als assajos durant la setmana però en l’actuació de la gala, sobretot al principi, no va afinar. La jurat assegurava que són coses molt subtils que no totes les oïdes poden escoltar, però suficients com per a nominar-la.

Així, Samantha passava a estar nominada juntament amb els seus companys Rafa, Ariadna i Nick. Encara quedaven dos oportunitats per salvar-se, per part dels professors i per part dels companys que havien sigut salvats i creuat la passarel·la. I l’escollida va ser Samantha, encara que li van donar un toc d’atenció recriminant-li la seua actitud de “menyspreu” cap a la cançó que li havia tocat. No volen que es repetisquen frases com «A veure si em donen una cançó amb la qual em puga lluir més».

A la fi, va ser salvada, perquè el jurat està convençut de que no ha mostrat ni una xicoteta part del seu potencial. Mentre que Rafa va ser salvat pels companys, quedant nominats Ariadna i Nick. Hui tindrà lloc l’assignació de cançons per la segona gala, i esperem gaudir de Samantha per moltes setmanes més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €