Nathy Peluso, C. Tangana i més al festival Alicompton de Novelda

El pròxim 6 de juny tindrà lloc a Novelda (Vinalopó Mitjà) la segona edició de l’Alicompton, primer festival de música urbana de la localitat. El festival torna a comptar com a cap de cartell amb C. Tangana i enguany ha sumat a Nathy Peluso, Omar Montes i Kaidy Cain entre d’altres. Aquest 2020 el festival té un caire menys hip-hop i més reggaeton, trap i R&B, que el de l’any passat. Aquest festival tindrà lloc a la zona esportiva de Novelda, espai habilitat perquè gaudir de tot el cartell.

Alicompton

Ací us deixem el cartell complet del festival Alicompton. El “madrileño” C. Tangana serà de nou cap de cartell, encara que segurament es veurà eclipsat pel potent directe de l’argentina Nathy Peluso. Un artista que també ho està petant, Omar Montes, ha aconseguit fer-se un lloc al panorama a base de reggaeton aflamencat i encertades col·laboracions. Per la seua banda, Kaidy Cain, considerat reinventor del gènere urbà i número 1 del trap obrer.

Completen el cartell els artistes i DJs: Sticky M.A., Arma Blanca, Funzo & Baby Loud, Israel B, Piezas & Jayder, Goa, Yung Sarria, Nadal 015, MDE Click i Flaca.

Les entrades es troben a la venda a la web del festival actualment en promoció per 39€ i entrada VIP per 100€. Hi hauran autobusos per desplaçar-se des de diversos punts del País Valencià i fora. Concretament des d’Albacete, Alcoi, Alacant, Almoradí, Benidorm, Elx, Elda/Petrer, Múrcia, San Vicent del Raspeig, Torrevella i  Villena, tota la informació ací. Si tens entre 14 i 18 anys, descarrega des del web l’autorització i porta signada pel teu pare/mare/tutor. Si tens menys de 14 anys, podràs entrar però amb la companyia del teu pare/mare/tutor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €