Torna ‘Assumptes Interns’ amb reportatges del còmic Raúl Antón

El passat mes de desembre, À Punt cancel·lava Assumptes Interns, un dels seus programes bandera. Tot i no acabar d’enganxar a l’audiència el programa conduït per Pere Aznar era un dels més valorats de la graella d’À Punt. El 31 de desembre s’acomiadava la plantilla del programa amb una versió del Bella ciao. Des de llavors, molta gent ha reclamat la seua tornada. Fins i tot, un perfil de Twitter anomenat Club de Fans d’Assumptes Interns, va iniciar una campanya de recollida de firmes per recuperar el programa.

Vora dos mesos després, el València CF queia estrepitosament (4-1) a Milà front l’equip italià de l’Atalanta. I vos preguntareu, què té a veure açò?  Doncs uns dels aficionats valencianistes desplaçats fins allà, Javier Vidal, va publicar a Twitter, aquesta foto amb el còmic valencià Raúl Antón amb un micròfon tunejat d’Assumptes Interns per recollir les seues declaracions.

Hem intentat contrastar amb À Punt la tornada del programa però no hem rebut contestació. Ni l’ens públic ni el programa ni la productora (El Terrat) han anunciat res oficial ni extraoficial, però és evident que alguna cosa porten entre mans. I si, a més, una secció tractarà el partit del València CF, podem pressuposar que la seua emissió serà imminent. Altra cosa que desconeixem és si tornarà amb periodicitat diària, o recuperarà el format setmanal que tenia al principi de les seues emissions, on per cert, ja participava Raúl Antón.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €