Cherrydiàling 1×03: «La loteria me la porta fluixa i pendulona»

Després d’una temporadeta sense una remesa d’humor i ràdio amb el Cherrydiàling, tornem amb el primer podcast de l’any. Sí, el primer del 2020 (hem tardat un poquet, massa i prou). I com que se’ns havia quedat l’espineta clavada, hem volgut compilar alguns dels moments delirants i errades que hem captat en la ràdio d’À Punt en les últimes setmanes de l’any.

Els habituals lapsus dels periodistes, la loteria de Nadal, els caps de les gambes o entrevistes amb convidats sense pèls a la llengua seran els protagonistes del tercer Cherrydiàling dels Originals de Tresdeu.

Tornem al 2020 amb la cançó de Cactus, “Ens veiem on sempre” del disc Roma (Halley Supernova, 2019) que, sobretot ho sabran els més fans d’OT 2020 (va per tu Marzà), és el grup del qual en forma part la concursant beniarresina Samantha.

El Cherrydiàling és el programa de Cèlia Cerezo als Originals de Tresdeu. Una compilació de les pífies i moments graciosos de la ràdio d’À Punt. Tots reunits en un muntatge creatiu i delirant farcit de música, efectes sonors i afegitons al més pur estil APM?! però en versió radiofònica. Escolta’l i subscriu-te a iVoox, Spotify i Apple Podcasts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €