Quan arriba Disney+? Quines sèries i pel·lis podràs veure?

Fa uns mesos, el món dels continguts va viure una fita als Estats Units: Disney+ (Disney plus) va ser presentat. Diem que va ser un moment important perquè aquesta presentació pot dinamitar el món de les plataformes de continguts. Fins avui eren dos, tres com a màxim els portals que es repartien tota l’oferta audiovisual. Netflix, HBO i Amazon s’han fet amb un mercat que ha servit per a detenir de manera dràstica el consum de continguts pirates. No és el millor dels mons, perquè es tracta d’una proposta al més pur estil monopolístic. No obstant això, és incontestable el fet que les descàrregues en aquest sector han baixat i molt.

La irrupció d’aquesta nova plataforma ve amb algunes de les factories de continguts més importants de la indústria cultural com ho són la mateixa Disney, Marvel, Pixar, Star Wars i National Geographic. Es tracta doncs d’una competència real per a les plataformes abans nomenades i la pregunta que hem de fer-nos és: La fragmentació de l’oferta augmentarà de nou la pirateria? A quantes d’aquestes plataformes online estan disposats els usuaris a subscriure’s?

Siga com siga serà alguna cosa que veurem en breu perquè per la data de llançament de Disney+ a Espanya s’espera per al 24 de març de 2020. Mateixa data en la qual es llançarà a Regne Unit, Alemanya i França.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC

Més informació Disney +

Disney+ estarà disponible sota subscripció de 6,99€ al mes o 69,99€ a l’any. Podràs activar el teu compte fins en 10 dispositius, podent veure 4 continguts diferents simultàniament en 4 dispositius. A banda de tots els clàssics de Disney i Pixar, tota la saga Marvel i Star Wars i documentals de National Geographic, la companyia ja ha estrenat noves sèries i pel·lícules i està preparant altres.

La sèrie que més repercussió ha tingut fins la data, i és que ja ha sigut estrenada als EUA, és The Mandalorian. Aquesta sèrie ambientada en l’univers de Star Wars conta les aventures d’un caça-recompenses de la tribu dels Mandalorian i un entranyable baby-yoda.

També està tenint bones crítiques Togo, una sèrie basada en fets reals que conta la història d’un menut gos de trineus. Per altra banda no està tenint el suport de la crítica el nou remake de La dama y el vagabundo feta amb CGI del mateix mode que Aladdin i El Rey León, entre d’altres.

L’univers Marvel també és una inesgotable font de diners i Disney també ho sap. Durant el descans se la superbowl es va emetre aquest spot desvelant algunes de les sèries que també formaran part del catàleg de Disney+: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision i Loki.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €