Drama: una nova sèrie bilingüe del Terrat i RTVE

Cada dimarts a les 19:00 s’estrena a la plataforma Playz de RTVE, un capítol de Drama, la nova websèrie juvenil. Què té d’especial? Doncs que es tracta d’una col·laboració amb la reconeguda productora El Terrat, i és la primera sèrie bilingüe de la plataforma. Té la possibilitat de posar-hi subtítols en castellà, català i anglés. Tot i el seu títol, Drama és una comèdia irreverent i canalla i si sou seguidores de Merlí, segurament us sona la seua protagonista Àfrica (Elisabet Casanovas). Us deixem amb el tràiler d’una sèrie que ja compta amb 4 capítols publicats. També es pot veure a YouTube.

Sinopsi

Drama explica la història d’Àfrica (Elisabet Casanovas), una xica de vint-i-tants que viu en un pis compartit que es cau a trossos, té una feina precària i veu com la seua vida canvia radicalment quan descobreix que s’ha quedat embarassada i no sap de qui. Durant 6 capítols d’uns 20-25 minuts de durada, Àfrica tractara de descobrir com, quan i amb qui es va quedar embarassada, i de pas, intentar solucionar el drama que té a sobre.

Més Drama

La sèrie és la primera ficció bilingüe de Playz en català i castellà, i va ser rodada a Barcelona l’estiu de 2019. Ha estat creada per Dani Amor i dirigida per Ginesta Guindal (El vecino, Vida perfecta, Heavies tendres). A més de Casanovas, co-protagonitzen la ficció Artur Busquets (La tribu, Barcelona, ​​nit d’hivern) i Júlia Bonjoch (El día de mañana, Cervantes contra Lope). Com podeu veure al tràiler també hi participa Ignatius Farray, el còmic canari que també fa alguna incursió com actor. Segons els seus creadors Drama és una història que divertirà, emocionarà i farà vibrar al públic més jove. Nosaltres ja hem vist un parell de capítols, ací et deixem el primer, t’enganxaràs?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €