Foo Fighters tocaran a València! La relació de Dave Grohl amb la ciutat

Foo Fighters ha confirmat que el seu únic concert de la gira de 25 aniversari a tot l’Estat espanyol serà a València. La banda de Seattle, una de les més famoses, reconegudes i prolífiques (8 àlbums d’estudi i 4 EPs) del món compleix ni més ni menys que 25 anys d’activitat. Ha sigut a través de la companyia Live Nation, de la qual hem conegut que el proper 19 de juny, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València acollirà aquest concert històric.

Les entrades van eixir ahir en prevenda i hui ja es poden aconseguir en venda general des de les webs de Livenation.es y Ticketmaster.es. Això sí prepareu la butxaca, que les entrades tenen un cost de 75 € + 10 € de despeses de gestió. Des d’ací us encomanem a que sols compreu des d’aquestes dos plataformes i rebutgeu altres com Viagogo i semblants.

Completaran un espectacular concert el jove britànic Yungblud i la banda escocesa Honeyblood.

Recollint el testimoni de Nirvana

Foo Fighters actua per primera vegada a València, però el més curiós és, que no així el seu fundador i veu. Dave Grohl ja va estar actuant a València l’any 1992 quan formava part de Nirvana. La banda grunge per excel·lència, actuava per primera volta a l’Estat espanyol i la ciutat escollida fou el Cap i Casal. Aquell 2 de juliol de 1992, va ser un dia històric per a molts valencians i valencianes que van acudir a la Plaça de Bous de València.

Pocs anys després, arran la mort de Kurt Cobain, Nirvana es dissolia i Dave Grohl va decidir continuar la seua carrera musical formant els Foo Fighters. Ara, 28 anys després, Dave Grohl, torna a València però aquesta vegada amb la seua banda Foo Fighters i una gira especial de 25 anys. Cal remarcar que, de moment, solament hi han 6 dates confirmades a Europa, o siga que segurament vindrà a València gent de molts indrets d’Europa.

Foto de portada: Andreas Lawen, Fotandi

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €