Mix amb les primeres confirmacions del Rototom 2020

El passat dilluns, coneixíem la primera tanda d’artistes confirmats per al Rototom 2020. El festival reggae més important d’Europa ubicat a Benicàssim va fer pública una eclèctica i internacional primera llista, cosa que ve sent habitual els últims anys. Però i si en compte d’anar presentant i parlant-vos de cada un de les bandes i solistes confirmats, millor els escolteu? Així ho ha fet el periodista i comunicador musical Ramir Calvo, preparant una playlist ben completa.

Rototom 2020

Ací tens una selecció personal de cançons pertanyents als primers artistes confirmats per a la pròxima edició del Rototom Sunsplash. El festival, que ja celebra 27 anys, es portarà a terme entre el 16 i el 22 d’agost a Benicàssim. Sempre recomane assistir-hi, no sols als seus concerts, sinó també a les activitats i xerrades que inclou la programació. A veure si hi ha sort i ens trobem per allà aquest estiu!

Ramir Calvo

Ramir Calvo i Cubedo es dedica a la difusió d’esdeveniments culturals (concerts, festivals, llançaments de discos, etc.). Col·labora amb l’agència Amanta Comunicació i ha tingut l’oportunitat de participar en la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend, els Concerts de Vivers, el Music Port Fest de Port de Sagunt, el circuit Sonora o el cicle de pop i rock del Palau de la Música de València. També hatreballat en les presentacions d’artistes com Jorge Drexler, Depedro, Gener, L’Emperador, Néstor Mir, Versonautas o Nasanov, entre d’altres. Una feina que va aprendre a l’oficina de la desapareguda (i enyorada) discogràfica Mésdemil.

Rototom 2020

Amant de la música d’arrel jamaicana, una expressió de la cultura popular molt relacionada amb l’esclavitud, l’herència africana i la influència del jazz i el rhythm & blues nord-americans. Precisament, la seua primera experiència en els mitjans de comunicació versava sobre l’ska, el rocksteady i el reggae: el programa “Els homes de Harrington” de Ràdio Llibertària. Posteriorment, va treballar a la Ràdio Municipal de Manises, on va desenvolupar totes les tasques relacionades amb una emissora que es poden imaginar. Finalment, va fer de programador de l’espai Caixa de ritmes de la ràdio d’À Punt Mèdia des de les primeres emissions al desembre del 2017 fins l’abril del 2019. Va ser a més, col·laborador del programa Territori sonor amb la secció Petjades al costat de Carme Laguarda. També va ser el DJ i ambientador musical de l’espai de televisió Assumptes interns en la seua segona època. Per cert, no vos podeu perdre el seu retorn, el dimecres 4 de març a les 22:50 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €