Les reaccions a la inexplicable nominació de Samantha

Una de les coses que van destacar positivament anit a la Gala 3 d’OT, va ser l’actuació de Samantha i Eva. I altra cosa que va destacar però negativament va ser la nominació de la valenciana, amb arguments incomprensibles. Una de les millors actuacions de la nit, amb una Samantha excelsa què es va “menjar” sobre l’escenari a la seua companya d’actuació, es va saldar amb una nominació que no entén ningú.

Va ser el professorat de l’Acadèmia el que va salvar Samantha, i ja van dos vegades, cosa que fa pensar. O el jurat no es traga a Samantha o el professorat desautoritza al jurat. Si una cosa està demostrant aquesta edició d’Operación Triunfo és que el jurat, tot i estar conformat per professionals de la música, no fa valoracions del tot precises ni satisfactòries. Ací us deixem l’actuació de Samantha i Eva: “Maniac”, per jutjar vosaltres.

Indignació del públic

Sigueu sinceres. Està clar que la perfecció no existeix, però en el còmput global de la gala, penseu que la de Samantha és una de les 4 pitjors actuacions de la nit? I el pitjor no és que Samantha siga de nou una de les 4 nominades. El pitjor és l’argumentació, vaga i incomprensible.

Javier Portugués “Portu”, el membre del jurat a qui li va tocar valorar Samantha, la va comparar amb una actuació de fa 12 anys de Lorena guanyadora d’OT 2006. Podeu veure la valoració prement aquest enllaç i anant cap al moment 2:39:24. A més, va dir que és una errada imperdonable no haver vist aquesta actuació estant disponible a YouTube. Tal vegada aquest membre del jurat no sap que a l’acadèmia no tenen accés lliure a Internet. Aquesta valoració va despertar la indignació del públic que es trobava al plató i també a les xarxes. I si no es nota molt, també la nostra! Les comparacions són odioses, sobretot si posem sobre la taula la valoració que van fer a la companya d’actuació de Samantha, Eva.

Es nota o almenys es percep que el jurat té un parell de favorits. I no importa com de malament ho facen, no van a ser mai nominats. I a més és una opinió unànime de la premsa especialitzada, així ho han escrit a les seues cròniques El Mundo, El Confidencial, ABC i el Huffington Post. La vara de mesurar sembla que no és la mateixa. Menys mal que ahí estan els professors de l’acadèmia per rescatar-la. I si ja l’han salvada les dues vegades que ha estat nominada, per alguna cosa serà.

Fem Samantha favorita

Una setmana més, Samantha no ha entrat entre les favorites del públic. Així que, ens devem posar les piles i intentar que Samantha siga la favorita per evitar-se aquestes valoracions esbiaixades del jurat. Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tableta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar a Samantha com a favorita.

Els altres protagonistes de la gala van ser Hugo, Eli, Rafa, Nick i Maialen. En la banda positiva, destaca Hugo, qui va ser escollit com el favorit del públic per davant de Nia i Gérard. El seu privilegi com a favorit va ser el comodí de la immunitat, i devia triar entre salvar a un dels seus companys o salvar-se a si mateixa i va decidir salvar-se. L’altre beneficiat de la nit va ser Rafa, qui va evitar l’expulsió i a més va convèncer el jurat per evitar una nova nominació. Per contra, Eli va ser expulsada després d’una setmana d’absolut baixó, i no va dissimular que ja feia dies que acceptava la seua eixida. Els nominats entre els quals deurà triar el públic qui es queda són Nick i Maialen.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €